CONE777
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 05.08.2020.
- Poruka
- 118
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
Imam problem sa srednjim klikom kao sto znate on moze da se klikne levo desno i u sredinu ali sam uspeo da pokvarim i da se klik vise ne cuje kada klikcem, cak sta vise samo ga pipnem scroll se upali otvorio sam mis ali nista polomljeno nisam nasao sve je normalno da li je neko imao slican problem znaci dugmee radi sve ali bez ono zvuka klik i sa manjim pritiskom snage maltene dovoljno je da pocnem da skrolam on se upali.
Kada sam otvorio sam srednji klik se moze odvojiti od misa ali ja mislim da je neki problem direktno na ploci i to u sredini, ima kao neki zlatni krugic sa leve i desne strane od tog krugica ima dva mala federa cak sta vise tu se klikce srednji klik ali je sve normalno nista polomljeno samo mi nije jasno gde se nalazi kvar
Kada sam otvorio sam srednji klik se moze odvojiti od misa ali ja mislim da je neki problem direktno na ploci i to u sredini, ima kao neki zlatni krugic sa leve i desne strane od tog krugica ima dva mala federa cak sta vise tu se klikce srednji klik ali je sve normalno nista polomljeno samo mi nije jasno gde se nalazi kvar