Sad može, otišla je stara grafa. Dao 750Ništa,više zezancija..imao je više pitanja koliko je dao,a on evidentno neće da kaže...pa malo se šalimo na oba računa.
Pa da... Ali bukvalno za cenu jednog Shape 65 kupiš dva Alpha 65 EVO.Ja sam hteo da ih kupim, ali kad sam cuo shape 65, jbga nisu imali sanse.
Lerdi ?!?
Ti se odrekao grejanja, da bi kupio to u kompu p.s. na 17C bih odumro kao dinosaurusNZXT Kraken x52 vodeno hladjenje bas se dobro uklopilo
Pogledajte prilog 57064Pogledajte prilog 57065
Ma nije tacno to brate haha 24 mi je u sobiTi se odrekao grejanja, da bi kupio to u kompu p.s. na 17C bih odumro kao dinosaurus
Jašta, a 1 i 7 su zagrade...Ma nije tacno to brate haha 24 mi je u sobi
Moja spavaća soba, ujutru bude oko 8-9cTi se odrekao grejanja, da bi kupio to u kompu p.s. na 17C bih odumro kao dinosaurus
Kod mene na klimu pise 24 stepena a na ovaj digitalni sat koji navodno meri i temp pise 17
Au brate. To je jako hladno kako li ustajes. Meni se ne ustaje iz kreveta iako mi je temp izmedju 20 i 22 stepena konstantno tokom zime. Tebi je i sada u sobi 10 stepeni?
Pa imam 2 opcije gde mogu da spavam, letnju i zimsku varijantu. Imam veliki francuski ležaj (ako se tako zove) i tu spavam leti, i mogu da otvorim terasu i baš je sveže. Pošto u toj sobi nemam grejanje primoran sam da se zimi selim u dnevnu sobu koja se greje. Ali ove godine sam baš tvrdoglav i mrzi me da se selim. Pokrijem se baš višeslojno i nije mi hladno, ali ponekad se lice smrzne to ne mogu da sprečim. Mislim da sam to nasledio od oca, dok je bio mlađi spavao je u sred Februara sa otvorenim prozorima Mada mislim da mi hladnoća pozitivno utiče na snove, baš lepo sanjam u zadnje vremeAu brate. To je jako hladno kako li ustajes. Meni se ne ustaje iz kreveta iako mi je temp izmedju 20 i 22 stepena konstantno tokom zime. Tebi je i sada u sobi 10 stepeni?
Čuvaj zdravlje lepi moj...Pa imam 2 opcije gde mogu da spavam, letnju i zimsku varijantu. Imam veliki francuski ležaj (ako se tako zove) i tu spavam leti, i mogu da otvorim terasu i baš je sveže. Pošto u toj sobi nemam grejanje primoran sam da se zimi selim u dnevnu sobu koja se greje. Ali ove godine sam baš tvrdoglav i mrzi me da se selim. Pokrijem se baš višeslojno i nije mi hladno, ali ponekad se lice smrzne to ne mogu da sprečim. Mislim da sam to nasledio od oca, dok je bio mlađi spavao je u sred Februara sa otvorenim prozorima Mada mislim da mi hladnoća pozitivno utiče na snove, baš lepo sanjam u zadnje vreme
Послато са MI 9 помоћу Тапатока