• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Iskustva s Xbox Series S? Ili ipak PS4?

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.841
Moja konfiguracija
Sve se slazem sa vama, ali PS ima stare ekskluzive koje su vredne kupovine istog, game pass je dobar , ja ga koristim, ali je vise orjentisan za decu.
Ima ok igara na game pass, ali generalno gledano MS ne moze u trku sa Sonijem sto pokazuje i prodaja konzola, gde je MS mrtav.
Sto se PS+ tice, da duplo dodje skuplja opcija od 18e mesecno za Premium, ali je vecina ekskluziva otkljucana.
Generalno nikad nisam ni smatrao Essential nekom pretplatom i smatram je bacanjem para ,iako je najjeftinija opcija po meni je bacanje para i ne moze u trku sa game passom.
Ostale dve opcije su odlicne, ali i kostaju vise , sad ko voli nek izvoli.
xbox game pass mozes iz Srbije, PS+ ne mozes (mislim mozes, ali uvek mogu da te banuju ako zele)

kako mislis da je game pass vise orijentisan za decu?

Pinocio

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
748
Rezultat reagovanja
1.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 5600X-SCFM 2000 Fuma 2
Motherboard:
Gigabyte X570 Aorus Master/rev 1.2
RAM:
G.Skill Trident Z Neo 32 (2x16) 3600 (16-19-19-39)
VGA & cooler:
RX 6800 XT Sapphire Nitro+ SE
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Samsung 980 Pro (500GB)-Samsung 970EVO (1TB)
Case:
Corsair 5000D Airflow/ Noctua NF-F12 PWM Cromax Black Swap (x6)
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
MX Master 3 - MX Keys PLUS
Ne tvrdim.
Da sam mislio da je loša odluka ne bih kupovao i PS5 konzolu pored PC, a prethodno sam imao i PS4 pored PC

Za sad me kod PS5 ovih dve godine koliko ja imam konzolu nervira taj nedostatak ekskluzivnih igara, jer i što i izbace da valja bude multiplatform vrlo brzo, pa se izgubio taj osećaj privilegovanosti. :troll:
Onda sam pogresno razumeo dole citirano. A sta bi ti da das 500e i da se osecas privilegovano, a ljudi za PC daju po 2000e
Kao decenijski korisnik PS4 pa PS5 tvrdim da je PS u poslednjih tri-četiri godine čisto bacanje para (osim u slučaju da je jedina platforma za igranje).
Ekskluziva ni u najavi (a da valjaju), buraz se na Xbox sa gamepass sit naigrao za male pare, na PS bi mi trebako brdo evara godišnje za takav poduhvat, tim što je PS plus postao žešće njesra, bukvalno gledaju koje igre Epic besplatno daje za PC, pa daju te iste...

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
447
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Onda sam pogresno razumeo dole citirano. A sta bi ti da das 500e i da se osecas privilegovano, a ljudi za PC daju po 2000e
Da to je poslednjih par godina, pa mi se skupilo negative prema Sony, ali u globalu, pogotovo ako jedina platforma za igranje, PS je superiorna igeačka plarforma, jer se za manje novca (cena jedne mid grafičke karte) dobijaš više.

Edit: Pinoče, tako je bilo (i još je donekle). Za Bloodborne sam siguran da se na PC "zavrteo" tek nedavno na emulaciji, a na PS dostupna još malo pa 10 godina.
Nisam siguran za LoUS2 da li ima na PC, a ja ga prešao dva puta pre više godina. Isto HzD1 i 2, Gow 1 i 2. To je sve sveže na PC.

Pinocio

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
748
Rezultat reagovanja
1.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Case:
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
Pitanje za znalce, koliko su visoke PS 5 i PS 5 Pro kada su u uspravnom polozaju na fabrickim nosacima? Koliko im je bitno da su na otvorenom (zbog hladjenja) jer imam jednu rupu na komodi, pa gledam, da li bi cucnula konzola. Rupa je tacno 40,5 cm visine, a oko 30cm sirine, medjutim u tih 30cm sa leve strane rupe prolaze dve cevi od radijatora koje oduzimaju 3cm (to je nebitno za prostor), a emituju toplotu, pa me zanima koliko je pametno razmisljati o PS 5 u toj rupi. I da, rupa ima pod, desni bok i PLAFON, sa leve strane je zid sa tim cevima. Koliko bi i plafon uticao na svu pricu?

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
827
Rezultat reagovanja
878
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 7800X3D & Artic Cooling Liquid Freezer III 360
Motherboard:
Asus Rog Strix B650E-F Gaming WiFi
RAM:
Kingston Fury 16GB Beast EXPO DDR5 6000MHz CL30 KF560C30BBE-16 x2
VGA & cooler:
AsRock Radeon RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
Asus TUF Gaming GT302 ARGB
PSU:
Fractal Desing Ion+ 760W Platinum
Mice & keyboard:
Redragon Kumara K552 RGB & Rapoo VT9Pro
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Ne tvrdim.
Da sam mislio da je loša odluka ne bih kupovao i PS5 konzolu pored PC, a prethodno sam imao i PS4 pored PC.

Za sad me kod PS5 ovih dve godine koliko ja imam konzolu nervira taj nedostatak ekskluzivnih igara, jer i što i izbace da valja bude multiplatform vrlo brzo, pa se izgubio taj osećaj privilegovanosti. :troll:

@Fantom ne znam sa kim se ti prepireš, uostalom kad kupiš tv on ima i druge svrhe osim igranja konzole na njemu, tako da se taj trošak za tv ne može svrstati samo pod trošak konzolnog igranja.

Kome je igranje prioritet kupovina konzole nije uopšte loš potez, ali ima prateće troskove koji nisu mali, a za ove druge stvari (surf, office, filmove...) može koristiti komp star 10-15 godina, a sve to može i na konzoli, samo je malo nezgrapno...
Niko se ne raspravlja.

Hoces osecaj privilegovanosti? Sta ti to znaci? Da svaku igru koju kupis da dodje predstavnik soni kompanije i donese ti. Soni ce sve manje i manje imati ekskluziva jer su svatili da izbacivanjem igara na pc mogu jos da zarade, tako da ono sto si nekada imao sa ps1, ps2, ps3 i ps4 mozes da zaboravis. Postali su jos vise alvi na pare, a rok od kada igre izadju na ps5 i dok ne dodju na pc ce se sve vise i vise smanjivati.

Koju to svrhu jos ima tv? Nemam kablovsku, ne koristim stremeng servise, samo mi da sluzi da prebacim sliku sa pc na tv i tako se igram ili gledam filmove i serije skinute sa torrenta. Ne verujem da neko kupuje oled tv da gleda sbb kablovsku.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
447
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
VGA & cooler:
Pitanje za znalce, koliko su visoke PS 5 i PS 5 Pro kada su u uspravnom polozaju na fabrickim nosacima? Koliko im je bitno da su na otvorenom (zbog hladjenja) jer imam jednu rupu na komodi, pa gledam, da li bi cucnula konzola. Rupa je tacno 40,5 cm visine, a oko 30cm sirine, medjutim u tih 30cm sa leve strane rupe prolaze dve cevi od radijatora koje oduzimaju 3cm (to je nebitno za prostor), a emituju toplotu, pa me zanima koliko je pametno razmisljati o PS 5 u toj rupi. I da, rupa ima pod, desni bok i PLAFON, sa leve strane je zid sa tim cevima. Koliko bi i plafon uticao na svu pricu?
56819

Ja svoju držim u fiokaru od Micke Ikea stola. Mogu premeriti koliko imam lufta sa strana i gore... A zadnja strana tog stola (do zida) nema stranu pa i tu ima lufta i vazduha...

Ali sam Sony savetuje po 10cm lufra sa svake strane.

@Fantom ok pisao sam uopšteno za uobičajene ljude koji svakako imaju tv, zbog žene, dece... Tebi bi tv fakat bio dodatni trošak...

EDIT: Ovo za Sony i multiplatformsku alavost se slažem, a privilegovanost se ogledala u tome što si SAMO na toj platformi i nijednoj drugij, mogao igrati puno odličnih igara.
Sad se to izmenilo, i skoro sve izbacuju day one za sve platforme.

Poslednja izmena:

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.045
Rezultat reagovanja
1.875
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
xbox game pass mozes iz Srbije, PS+ ne mozes (mislim mozes, ali uvek mogu da te banuju ako zele)

kako mislis da je game pass vise orijentisan za decu?
Tako sto ima vise ekskluziva (ozbiljnijih igara) koje su nemanjene starijim igracima, koju ekskuzivu ima MS osim Senua 2?

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
827
Rezultat reagovanja
878
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Da to je poslednjih par godina, pa mi se skupilo negative prema Sony, ali u globalu, pogotovo ako jedina platforma za igranje, PS je superiorna igeačka plarforma, jer se za manje novca (cena jedne mid grafičke karte) dobijaš više.

Edit: Pinoče, tako je bilo (i još je donekle). Za Bloodborne sam siguran da se na PC "zavrteo" tek nedavno na emulaciji, a na PS dostupna još malo pa 10 godina.
Nisam siguran za LoUS2 da li ima na PC, a ja ga prešao dva puta pre više godina. Isto HzD1 i 2, Gow 1 i 2. To je sve sveže na PC.
Znas kako nas narod kaze, kadgod dodje dobro dodje. A koliko je igara koje nikada nisu ugledale svetlost konzola i nece nikada a mi bar putem emulatora mozemo da ocekujemo da cemo nekada zaigrati neke igre.

A sto se tice bloodborne nije tu upitanju nikakav inat ili ne znam sta pa da nece da igru izbace za pc, nego sam negde procitao da su originalni izvor igre izgubili i da zato nema ni remastera ni remake ni porta. Pa oni nisu bili u stanju da igru odkljucaju na 60 fpsa nego im je moder to uradio na krekovanoj konzoli.

A znaju da ako bi izbacili bloodborne na pc da bi im to donelo toliko para koliko nisu zaradili sa svim do sada koje su portovali za pc.

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.117
Rezultat reagovanja
3.841
Moja konfiguracija
mislis ovo?

56820

takve ne zelim da podrzavam, moj novac nece videti. ***ale ih eksluzive, neka propadnu, concord ih zaboleo, a tek ce da ih boli...

trenutno je na xbox game pass 111 od 452 igre Pegi R18

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
447
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
VGA & cooler:
Ne sporim da je From Soft drljav, pa i ER su zakucali u 60 fpsa u 2022 (pa i dan danas), i što kažeš moderi i komuna im peglaju stvari, isti scenario sa chosen one wanabee elden lordom prepisuju već decenijama (Demon Souls, DS 1, 2, 3 i ER)...

Jedino je BB njihova igra dašak svežeg vazduha po tom i svakom drugom pitanju (sem tehničkom gde je drljav ko i svi njihovi naslovi)...

Dom1nat0R

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
03.09.2015.
Poruka
13.441
Rezultat reagovanja
8.402
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-10700K / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
ASUS Maximus XII HERO (WI-FI)
RAM:
G.SKILL tridentZ Black-White 32GB (2x16) DDR4 @3600MHz CL17 [F4-3600C17D-32GTZKW]
VGA & cooler:
AMD Radeon™ RX 7800 XT Phantom Gaming 16GB OC
Display:
LG Ultra Gear 27GN850-B [1ms,144Hz, Nano IPS]
HDD:
Samsung 860 PRO 256GB Samsung 860 EVO 500GB 2x Samsung 860 EVO 2TB WD Red 3TB
Sound:
ASUS Xonar Essence ONE / Cambridge Audio Azur 640A V2 / MA RX2+Pioneer TSW306C / Logitech Z906 [5.1]
Case:
Thermaltake Suppressor F51 [Window]
PSU:
Cooler Master V850 [Full modular]
Optical drives:
N/A
Mice & keyboard:
ASUS ROG Chakram / ASUS ROG Claymore [MX Brown] / Headset hyperX Cloud Alpha
Internet:
Optical fiber 350mbs/110mbs
OS & Browser:
Windows 10 Pro 64bit / Google Chrome
Other:
PlayStation 4 PRO CUH-7216B / TV Samsung UE50RU7022 50" 4K
Preterujete, imate brdo snimaka gde su PS5 i njegov PC ekvivalent sa istim podesavanjima daju isti FPS,naravno da se cenovno ne mogu porediti ,jer je PS5 cenovno u minusu ako se gleda hardver, ali Soni prihvata takav nacin poslovanja ,jer zaradjuje kroz igre.
Tako je samo sto je to kod PS u 720p a kod PC 1080p ili vise.

Moja poenta price je bila, da je kupovina xbox koznole osim za decu kojoj je sve jedno sta igraju besmislena i pored game pass koji ima odlicnu cenu.
Drugo PS ima igara zbog kojih vredi uzeti konzolu samo da bi se ta igra odigrala, ko MS nema takva igra.
Jel mozes da navedes te ekskluzive koje ce opravdati kupovinu konzole?

Dakula74

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.12.2021.
Poruka
2.045
Rezultat reagovanja
1.875
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Mislim da me pitas pogresno pitanje, ovde je diskusija koju konzolu uzeti XBOX + game pass ili PS4 sa play+ i ja sam za Soni.
Sto se tice ekskluziva u odnosu na PC skoro da ih nema , a i poslednja ekskluziva ce izaci na PC u aprilu sledece godine.
Drugo ja sam ljubitelj PC i pristrasan sam u odnosu na konzole, ali razumem ljude koji ih kupuju, imam dugara koji ima ninja PC koji mu sluzi za posao, a moze i za igranje, ali je ipak kupio konzolu i na njoj se igra, jer nije vican krekovanju drajverima trte mrte.
Covek ima pare i hoce da se igra na svom novom Soni tv-u i dzabe prica da moze i PC da se nakaci na tv on tako nece i ne zeli.
Ali ako pogledas ponudu igara na Xbox i ponudu igara na Soniju, jednostavno ne mogu da se porede i nije za poredjenje.

Pinocio

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
748
Rezultat reagovanja
1.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Case:
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
Pogledajte prilog 56819

Ja svoju držim u fiokaru od Micke Ikea stola. Mogu premeriti koliko imam lufta sa strana i gore... A zadnja strana tog stola (do zida) nema stranu pa i tu ima lufta i vazduha...

Ali sam Sony savetuje po 10cm lufra sa svake strane.
Znaci ostao bi mi 1,5cm iznad nje, a pretpostavljam da to nije dovoljno. Ustvari sa koje strane su joj izduvi i sem estetike za sta joj jos smeta oboren polozaj?

Babadzonka

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.09.2014.
Poruka
740
Rezultat reagovanja
340
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
tHe
CPU & cooler:
Intel Core i7-4770 + LC-CC-120
Motherboard:
Gigabyte GA-B85M-D2V
RAM:
Kingston 2x8GB 1600Mhz DDR3
VGA & cooler:
XFX RX 570 4GB
Display:
Asus VA24EHE
HDD:
Biostar S100 240GB / Biostar S100 120GB / Seagate 500GB / Hitachi 320GB
Sound:
Integrated / Intex IT-222 SUF
Case:
Fractal Design Core 3300
PSU:
Seasonic SS-620GB 620W 80+ Bronze
Mice & keyboard:
Logitech MX 518, A4Tech X-718bk / MS Industrial Elite Pro
Internet:
Telekom VDSL 100/10
OS & Browser:
Windows 10 Enterprise LTSB 64bit / Chrome
Other:
Xiaomi Mi 9T, HP LaserJet 1300, Logitech HD C310, A4Tech Bloody G520, Fantech Leviosa MCX01
It utilizes a two-fan cooling system, with intake fans located at the top and an exhaust vent positioned at the rear, near the bottom of the console. Most of the hot air is expelled through the rear vent, making proper clearance essential to prevent recirculation and overheating.
So, when deciding on your PS5 orientation, make sure that the front and back have at least four inches of clearance if you’ve gone for a horizontal positioning.
Ventilation is crucial for allowing the console’s cooling system to function effectively. Blocking the air vents can lead to restricted airflow, resulting in increased temperatures and potential performance issues. To ensure adequate ventilation, it’s vital to keep the air vents on the sides and back of the PS5 console unobstructed. Avoid placing the console in cramped spaces or closed cabinets where the airflow might be limited.
To optimize airflow and prevent overheating, it is recommended to provide sufficient clearance around your PS5 console. The front and back of the console should have at least 4 inches of clearance to allow for proper air circulation, if not more. This clearance ensures that the hot air expelled from the rear vent can dissipate without recirculating back into the console.

Sudeci po ovome, tvoje mesto za smestanje konzole nikako ne dolazi u obzir, plus imas grejno telo odmah pored konzole :d

R1zl4

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.10.2016.
Poruka
876
Rezultat reagovanja
1.332
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 / Pure Rock LP
Motherboard:
B550I AORUS PRO AX 1.0
RAM:
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
XFX RX 580 8GB
Display:
BenQ XL2420T
HDD:
KINGSTON KC3000 Series 512GB PCIe NVMe M.2
Case:
Corsair Obsidian 250D
PSU:
MWE 500 WHITE 230V - V2
Mice & keyboard:
Logitech G305 LIGHTSPEED & Redragon Kumara K552 RGB
Internet:
Telekom optika 200/80
OS & Browser:
Windows 10 Pro/ Chrome
Samo vas gledam i razmišljam koliko sam srećan što sam kupio Nintendo Switch i mrknuo mu modchip, nit me briga za FPS, niti plaćam igre. O Ekskluzivama nećemo.:troll:

Pinocio

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
748
Rezultat reagovanja
1.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Case:
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
It utilizes a two-fan cooling system, with intake fans located at the top and an exhaust vent positioned at the rear, near the bottom of the console. Most of the hot air is expelled through the rear vent, making proper clearance essential to prevent recirculation and overheating.
So, when deciding on your PS5 orientation, make sure that the front and back have at least four inches of clearance if you’ve gone for a horizontal positioning.
Ventilation is crucial for allowing the console’s cooling system to function effectively. Blocking the air vents can lead to restricted airflow, resulting in increased temperatures and potential performance issues. To ensure adequate ventilation, it’s vital to keep the air vents on the sides and back of the PS5 console unobstructed. Avoid placing the console in cramped spaces or closed cabinets where the airflow might be limited.
To optimize airflow and prevent overheating, it is recommended to provide sufficient clearance around your PS5 console. The front and back of the console should have at least 4 inches of clearance to allow for proper air circulation, if not more. This clearance ensures that the hot air expelled from the rear vent can dissipate without recirculating back into the console.

Sudeci po ovome, tvoje mesto za smestanje konzole nikako ne dolazi u obzir, plus imas grejno telo odmah pored konzole :d
Ako je polozim mozda ce raditi posao i ta rupa, samo jos lovu da nadjem :d

Pinocio

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
748
Rezultat reagovanja
1.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Case:
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
Samo vas gledam i razmišljam koliko sam srećan što sam kupio Nintendo Switch i mrknuo mu modchip, nit me briga za FPS, niti plaćam igre. O Ekskluzivama nećemo.:troll:
Imam i ja svoju konzolicu sinoc sam se sit izigrao igrica sa arkadnih aparata i do jaja je sto mozes odmah ubaciti zetona (credit) koliko hoces :D

Fantom

PCAXE Member
Učlanjen(a)
17.03.2021.
Poruka
827
Rezultat reagovanja
878
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Dell G2724D
HDD:
Kingston 2TB KC3000
Case:
PSU:
Mice & keyboard:
Internet:
Optika 300/150
OS & Browser:
Windows 11 & Edge
Ako je polozim mozda ce raditi posao i ta rupa, samo jos lovu da nadjem :d
Svakako ti nije preporucljivo da bude pored bilo kakavog izvora toplote da ne zagrevas konzolu jos vise a pritom da moze da se hladi kako treba.

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
447
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
VGA & cooler:
Sad kad zarolamo Pinoče i ja Astrobota... :)

Pinocio

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
748
Rezultat reagovanja
1.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Case:
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:

R1zl4

PCAXE Member
Učlanjen(a)
08.10.2016.
Poruka
876
Rezultat reagovanja
1.332
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 / Pure Rock LP
Motherboard:
B550I AORUS PRO AX 1.0
RAM:
Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
XFX RX 580 8GB
Display:
BenQ XL2420T
HDD:
KINGSTON KC3000 Series 512GB PCIe NVMe M.2
Case:
Corsair Obsidian 250D
PSU:
MWE 500 WHITE 230V - V2
Mice & keyboard:
Logitech G305 LIGHTSPEED & Redragon Kumara K552 RGB
Internet:
Telekom optika 200/80
OS & Browser:
Windows 10 Pro/ Chrome

Pinocio

PCAXE Member
Učlanjen(a)
15.02.2021.
Poruka
748
Rezultat reagovanja
1.819
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Gigabyte M32U
HDD:
Case:
PSU:
Seasonic PRIME GX-850
Mice & keyboard:
Vrh