Ajde ne troluj na svakoj temi vec prilozi nesto konkretno na uvidAu, brate, ti si kao parket...
Mislim da imam iste (onako na prvu), uzeo prosle godine za snezne dane, a njih nema Inace nisam ljubitelj duboke obuce, al kad se mora... Jos ih nisam koristioPogledajte prilog 56385
adidas TERREX EASTRAIL 2 MID R.RDY , placene 10000din
Utiske javljam cim padne prva kisa...
p.s slikao sam drugaru na brzinu, pa je malo losija slika
Pogledajte prilog 56385
Terax sinonim za neudobnost.Pogledajte prilog 56385
Kao neko ko preferira Adidas, sa ovim mogu da se slozim. Posebno kada su patike u pitanjuTerax sinonim za neudobnost.
Đon mekam kao beton.
Sahranio tri komada.
Noge su mi zahvalne otkad ih ne kupujem.
Kod njih vecinom negativna iskustva imamImaš sad u Đaku RBK za 7 do 8k. Jeftinije neće biti.
Ja sam procitao takvih komentara i ipak sam kupio, al nemam nekih problema da mi smeta tvrdoca. Popeo sam se na dosta vrhova po Srbiji i nisam imao nikakvih problema. Ne kazem da drugima ne prija takav djon. Imam u planu da kupim i duboke.Terax sinonim za neudobnost.
Đon mekam kao beton.
Te Reebok klasik ocima ne mogu da vidim.Terax sinonim za neudobnost.
Đon mekam kao beton.
Sahranio tri komada.
Noge su mi zahvalne otkad ih ne kupujem.
@Pjanovic pisao sam već RBK Classic Leather i Puma Classic, od ovih u mass prizvodnji, jedine skroz od prirodne kože...
Imaš sad u Đaku RBK za 7 do 8k. Jeftinije neće biti.
Jedino vidim da u opisu sad ima i vestačke kože, nadam se da su to stavili u unutrašnjost, a da je gornjiste i dalje od kože...
Peja jesi li pogledao koje Skechers modele preporučuješ?Dve godine uz posete obućaru.