• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Filmovi i serije koje ste gledali ili gledate

Cika_Kure

PCAXE Member
Učlanjen(a)
29.05.2024.
Poruka
370
Rezultat reagovanja
380
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6

gx-x

Display Guru
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.703
Rezultat reagovanja
2.345
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Pa jel' od tebe preporuka, i ako jeste zašto jeste?
Pomogle bi dve rečenice, lični utisak...
Dark Matter je naučno-fantastična televizijska serija koja je premijerno prikazana na Apple TV+ u maju 2024. godine, a kreirao ju je Blejk Krauč, zasnovana na njegovom romanu iz 2016. godine istog naziva. Radnja se fokusira na Džejsona Desena, koga tumači Džoel Edgerton, profesora fizike na koledžu koji biva otet i pronalazi se u alternativnoj stvarnosti gde je doneo različite životne odluke. Dok se snalazi u ovom novom svetu, Džejson otkriva da su životi njegove porodice u opasnosti zbog postupaka njegovog alternativnog ja. Serija istražuje složene teme identiteta, izbora i emocionalnih posledica paralelnih stvarnosti. Džejsonovo putovanje kroz različite alternativne verzije njegovog života postavlja duboka pitanja o tome šta je moglo biti i prirodi sreće. Uz njega su likovi kao što su Daniela Desen, njegova supruga koju igra Dženifer Koneli, i Amanda Lukas, psihijatrica iz laboratorije koju tumači Alis Braga, koje mu pomažu da razotkrije misterije svog postojanja. Vizuelno upečatljiv, Dark Matter prikazuje niz alternativnih Čikaga, od distopijskih pejzaža do idiličnih okruženja, čime dodatno pojačava svoju tematsku dubinu. Složenost radnje kombinuje elemente trilera i porodične drame, angažujući gledaoce svojim napetim preokretima dok se bavi emocionalnim iskustvima svojih likova. Iako ima problema sa tempom i kompleksnošću narativa, serija je dobro prihvaćena zbog svog provokativnog sadržaja i snažnih izvođenja.

edit: evo jos bolje:

Dark Matter je naučno-fantastična serija o Džejsonu Desenu (Džoel Edgerton), profesoru fizike koji biva otet i završava u alternativnoj stvarnosti sa drugačijim životnim izborima. Dok pokušava da spasi svoju porodicu, suočava se s opasnostima svog alternativnog ja. Serija istražuje teme identiteta i izbora, kombinujući elemente trilera i porodične drame uz napete preokrete.

Vrh