Ne mogu da znam da li prekida ako mi tastatura nije ukljucena. Posto mi samo ona pravi problem, mis ne prekida.A kad isključiš tastaturu iz računara?
Ne mogu da znam da li prekida ako mi tastatura nije ukljucena. Posto mi samo ona pravi problem, mis ne prekida.A kad isključiš tastaturu iz računara?
Mogu da posaljem link za skidanje vide-a koj sam snimio kako se ponasao tastatura?Nađi na kupujemprodajem nešto ovako:
Kontroler PCI Express USB3.0 2 Porta, NEWMB, N-EXPU2PN
www.computerdream.rs
Samo jeftinije. Ja sam kupovao za 500 dindži.
U koji m.2 slot je ubačen?Kingston NVMe SNV2S od 1TB
prvi + ima termalnu nalepnicu na sebi. A i probao sam na dve razlicite ploce tako da ne verujem da je maticna u pitanju.Jedino sto nisam menjao je SSD, mada u toku instalacije sistema se desilo da par puta prekine tastatura. GPU kad sam promenio i stavio GTX 1660 TI nije pravilo problem. Nepada mi vise nista na pamet.U koji m.2 slot je ubačen?
Bas tako, sad pokusavam nekako da je sredim (sve dok nije chipset u pitanju). Jer u ovakvom stanju sa njom ne mogu nista. A da je prodam nekom ko ce da ulozi novac pa i 30 evra za grafiku koja je neispravna ne zelim.Dakle, 2-3 meseca je rx580 radila kako treba?
Nabavi nekako drugu grafičku kartu, ali na duže vreme.
Mislio sam na chip u grafici.Kako bi čipset mogao da pravi problem ako si menjao i matičnu ploču?
Probaj taj kingston u 2. slotu.
Nije se desilo nikada kada sam ubacio 1660ti, nisam pokusavao da stavljam moju grafiku u drugi racunar jer sam pozajmio samo grafiku ne celu konfiguraciju. Kroz narednih par dana cu probati kada nabavim malo vremena.ta 1660 sto ne pravi problem, to si pozajmio od drugara? da li mozete da stavite tvoju graficku u njegovu masinu i pokrenes isto sto pokrenes kod sebe sa tvojom tastaturom povezanom na njegov racunar?
probao u razlicite usb konektore da povezes tastaturu?
edit: pogledao video.
ovo se ne desava sa tastaturom kada stavis drugu graficku?
Pogresno sam se izrazio izvinjavam semislio sam da si dao njemu svoju graficku, da on stavi kod sebe