Prolece93
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 28.06.2022.
- Poruka
- 123
- Rezultat reagovanja
- 50
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-7700K - AK400 DIGITAL
Motherboard:
GA-Z270P-D3 (rev. 1.0)
RAM:
Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB 2x8 3200mhz
VGA & cooler:
GeForce GTX 1080 Ti GAMING X 11G
Display:
AOC Q3279VWF - Philips IPS 23.8
HDD:
Kingston’s A400, Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M.2 SSD 250gb
Sound:
MS ICARUS C505
Case:
MS Industrial Prism
PSU:
MSI MAG A650GL 650W
Mice & keyboard:
Rampage SMX-R9, White Shark GK-001214 GLADIUS, Logitech G25
Internet:
Yettel Home 4G
OS & Browser:
Win10 pro 64bit, Google Chrome
Other:
Samsung Galaxy A53
Drugari ne znam da li sam u naslovu napisao bas ipsravno al cu u daljem tekstu da vam objasnim o cemu je rec tj sa kakvim problemom se susrecem, otac je do skoro koristio Vivax 4k TV 49 inca ali se on pokvario i sada je kod lokalnog servisera koji nema vremena da ga u kratkom roku popravi tacnije nema vremena ni da ga otvori da vidi da li mu ima spasa, pa sam ja hteo svoj 32 inca AOC monitor iz opisa mog profila da dam ocu na privremeno koriscenje tako sto bi na njega putem HDMI kabla nakacio obican risiver sto sam na kraju krajeva i uradio kako monitor nema zvucnike a ima opciju da se pojacava zvuk takva ikonica mi na ekranu iskoci kada pritisnem tastere ispod ja sam odlucio da utaknem 3.5mm kabal od nekih starih Genisu zvucnika koji mi dugo godina stoje po strani a koje sam pre toga tesitrao na racunaru da bi se uverio da li su potpuno ispravni a jesu, jednostavno iz nekog razloga kada je risiver prikacen na AOC monitor zvucnici ne daju zvuk a kada monitor vratim i prikacim na racunar isti ti zvucnici rade besprekorno. Onda sam kao privremeno resenje ocu dao moj Philips 24 inca monitor preko kojeg zvucnici rade bez problema i kada je risiver prikacen i obrnuto kada je monitor prikacen za kompjuter, sve mi je ovo konfuzno cak sam gledao i podesavanja risivera jako su siromasna nema puno opcija a nema ni opcije za podesavanje zvuka u celoj ovoj prici poenta je bila da veci monitor ostavim privremeno ocu na koriscenje jer je pregledniji a covek je starije dobi i jako tesko sa neke razdaljine od 2 metra moze da cita slova kada je neki film na programu .