Somehere
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 14.05.2020.
- Poruka
- 88
- Rezultat reagovanja
- 23
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 3600 (stock cooler)
Motherboard:
Msi b450 Tomahawk MAX
RAM:
8gb DDR4 Hyperx Fury 3200MHz
VGA & cooler:
Rx 580 8gb Sapphire Nitro + special eddition
Case:
Falcon Zeus Window RGB
PSU:
Sama Armor 650w
Pozdrav, pre nekoliko dana sam poceo da cujem cudan static zvuk na slusalicama, danas sam odlucio da to malo dalje testiram i rezultati su sledeci.
Zvuk se cuje i kad potpuno mutiram sav sound na pc, zvuk se skoro uopste ne cuje dok je komp na radnoj povrsini, zvuk postaje sve glasniji sto je igrica koju igram zahtevnija, znaci sound je mutovan samo igrica radi i zvuk se cuje na sluske. Probao sam slusalice na drugim uredjajima (mobilni, laptop) i nista se ne cuje, probao sam da ukljucim zvucnike u pc i opet je isti zvuk, nebitno da li ukljucim spreda ili pozadi u komp. Probao sam sa reinstaliranjem i updatovanjem drivera i nista.
Ovo je taj zvuk:
Static.mp3
Zvuk se cuje i kad potpuno mutiram sav sound na pc, zvuk se skoro uopste ne cuje dok je komp na radnoj povrsini, zvuk postaje sve glasniji sto je igrica koju igram zahtevnija, znaci sound je mutovan samo igrica radi i zvuk se cuje na sluske. Probao sam slusalice na drugim uredjajima (mobilni, laptop) i nista se ne cuje, probao sam da ukljucim zvucnike u pc i opet je isti zvuk, nebitno da li ukljucim spreda ili pozadi u komp. Probao sam sa reinstaliranjem i updatovanjem drivera i nista.
Ovo je taj zvuk:
Static.mp3