To je jaka cena obzirom da se 7800x3d moze naci za 330e.AMD 9700X 8/16 65W TDP. <300eur. Kakav Intel...
Kupis ga od svercera iz Madjarske. Sad kao moram da kupim u lancu MP objekata gde je sve 100% skuplje nego bilo gde u svetu... edit: ja kad god da sam radio upgrade bilo je povoljnije uzeti novo svercovano nego mnogo starije i jadnije polovno sa KP od "ekipe".s'obzirom da je 9900x losiji u gamingu od 7800x3d onda sumnjam da ce ovaj biti i blizu.
ja pricam o Srbiji i nasim opcijama da kupimo cpu
gde moze da se nadje 7800x3d za 330eur?
s'obzirom da je 9900x losiji u gamingu od 7800x3d onda sumnjam da ce ovaj biti i blizu.
ja pricam o Srbiji i nasim opcijama da kupimo cpu
gde moze da se nadje 7800x3d za 330eur?
pitao si ga i bas je ta cena?
kako ga kupi za 396eur, uzme povrat pdv pa ga meni proda za 330?
Racunica je ovakva. CPU na iPON kosta 396€ sa PDV-om. PDV u madjarskoj je 27%. Kada nas "trgovac" predje preko granice vraca mu se PDV odnosno 27% od placenih 396€ sto mu dodje 106.92€. Znaci da njega taj CPU na kraju izadje 289€. Nema nikakvih problema da ga proda za 330 ili 340€ jer na taj nacin po jednom procesoru zaradi 50€. Tako je svakom robom. Ko ide za madjarsku moze na isti nacin da prodje jeftinije.1000 puta sam se pitao kako, ali je tacno, a kako nemam pojma, da li oni kupuju na istom mestu gde mi gledamo nemam pojma
jedino sto moras nekome nesto platiti da ti to uspe bez da zavrsis na sudu. ti i ja sigurno ne mozemo tako, jer ce nas na nasoj granici sacekati da platimo pdv i carinuRacunica je ovakva. CPU na iPON kosta 396€ sa PDV-om. PDV u madjarskoj je 27%. Kada nas "trgovac" predje preko granice vraca mu se PDV odnosno 27% od placenih 396€ sto mu dodje 106.92€. Znaci da njega taj CPU na kraju izadje 289€. Nema nikakvih problema da ga proda za 330 ili 340€ jer na taj nacin po jednom procesoru zaradi 50€. Tako je svakom robom. Ko ide za madjarsku moze na isti nacin da prodje jeftinije.
U svakom slucaju definitivno najlosije vreme za bilo kakvu kupovinu CPU.a onda vidis ovako nesto, sve legalno... SRB...