Dakula74
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.12.2021.
- Poruka
- 2.045
- Rezultat reagovanja
- 1.879
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
5900X + NZXT Kraken 280 RGB
Motherboard:
MSI B550 tomahawk
RAM:
64 gb
VGA & cooler:
MSI X Slim Nvidia RTX 4090
Display:
Gigabyte M27Q
Case:
DeepCool's MORPHEUS (4x LIAN LI UNI Fan SL140 V2 black + 3x UNI FAN SL-INF REVERSE BLADE 120)
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W
Mice & keyboard:
MX Master 2S , APEX 7
Obracam se tebi jer si me direktno prozvao, to sto sam napisao nisam pisao da bih bio neki CAR, vec sam silom prilika u mogucnosti da testiram i vidim tehnologiju koju drugi ljudi nisu u mogucnosti, ne sto su glupi ili nisu carevi vec sto se ne bave poslovima koji bi im to omogucili.
Drugo ja ne kazem da ti ne mozes da radis 4k video obradu sa 2700, ali kazem da ja ne mogu da radim sa takvim procesorom jer mi jede vreme i novac.
Ne mogu nekoga savetovati ako mu treba za posao da kupi neki 2700 jer eto tebi radi posao.Nema tabora nisam fanboy, kazem iz iskustva da je trenutno AMD boli izbor.
Pre 7 dana je ovde u temi bio decko sa 14900k gde mu puca render u arnoldu, na keca sam znao sta je problem, ne samo njemu, ja licno ne znam nikoga od prijatelja i poznanika kome 14900k radi kako treba da su u produkciji, a svi su poleteli da kupe.
Drugo ja ne kazem da ti ne mozes da radis 4k video obradu sa 2700, ali kazem da ja ne mogu da radim sa takvim procesorom jer mi jede vreme i novac.
Ne mogu nekoga savetovati ako mu treba za posao da kupi neki 2700 jer eto tebi radi posao.Nema tabora nisam fanboy, kazem iz iskustva da je trenutno AMD boli izbor.
Pre 7 dana je ovde u temi bio decko sa 14900k gde mu puca render u arnoldu, na keca sam znao sta je problem, ne samo njemu, ja licno ne znam nikoga od prijatelja i poznanika kome 14900k radi kako treba da su u produkciji, a svi su poleteli da kupe.