Na onom hiren's disku bi trebalo da imaš programe zaparticionisanje diska. Neki od njih bi trebalo da može da prebaci disk sa mbr u gpt.Nista, evo ubo sam ga na drugi pc, nista, samo ulazi u bios, kao da je nisam ubacio, znaci ona je otisla.
Ono sto mi je plan jeste da sa ovog ssd-a sad odvojim 100gb i na nju instaliram particiju.
Kako to da uradim?
Izbaca mi ovu gresku, kako to da sredim?
+1takodje jos jedan savet je da batalis windows 7 i stavis windows 10 barem
nabavi nov M.2 i uradi cistu instalaciju Windowsa,ali pre toga diskonektuj sve ostale diskove koje imas i problem resenOpet sam zbunjen.
Uzeo sam m2 ssd sa ovog pc-a cisto da potvrdim i stavio ga na onaj mini pc da vidim hoce li ga registrovati i upaliti, nece.
Mislim cak da ga ne pronalazi u bios, samo pise hard disk ali msm da je to ovaj sto treba da stavim u GPT.
Znaci da mozda nije do ssd-a nego do nekog konektora sto registruje ssd ili nesto slicno. Ali, ni taj ssd sa tog pc-a nece da mi radi u ovaj sad pc, znaci da je do ssd-a a opet nije.
Uh nadam se da razumete
Srecan Vaskrs svima koji slave!
Nemoj biti, samo kupi ADATA Legendary 840Opet sam zbunjen.
Na 256 je bio sistem, na ovaj su bili filmovi. Posto nikako nemogu da povratim taj ssd odlucio da mi bude sistem na ovu od 500.@idemoo : na prvoj slici je ssd od 256 GB, a kada si počeo Windows instalaciju prikazuje disk od 465 (500) GB.