Dzonkafubi
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 04.03.2024.
- Poruka
- 12
- Rezultat reagovanja
- 2
Moja konfiguracija
Pozdrav drustvo, nov sam na forumu i morao sam da otvorim ovde temu tj da zatrazim pomoc ili savet jer se ne razumem toliko... Naime pre par dana sam sklopio konfiguraciju : Ryzen 5 7600x,Msi Mag b650 tomahawk wifi, corsair rm850x, 32gb ram, be quite! Dark rock pro 5, xfx rx6800 swft 319...desava mi se sledeca stvar.Posto je graficka dosla kao poslednja stavka par dana kasnije, temperatura procesora u biosu je bila 36-39c(digao sam win preko integrisane), kako sam stavio graficku temperature je porasla na 43-45c...kada pokrenem bilo koju igru npr NFS Heat, temperatura procesora mi varira od 70 do 82c a temp graficke oko 74c...da li su to normalne temperature ili treba da se zabrinem? Jos jedna stvar, a to je da mi kuler od cpua vrti dosta bucno(kao da radi full speed) kada predje preko 62,63c...jel treba nesto namestati u biosu ili jednostavno ga ostaviti kako jeste? Nadam se da cu dobiti adekvatnu pomoc i savet da ne moram da brinem...da napomenem da na kucistu imam samo 2 venta(thermaltake f31 supressor kuciste), da li dodati jos? Pozdrav