dexony1
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.01.2020.
- Poruka
- 37
- Rezultat reagovanja
- 4
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Krlja koji se greje ko da je na havajima
CPU & cooler:
Ryzen 3, 4100, 3.8 ghz
Motherboard:
ASUS PRIME A520MK
RAM:
8 gb
VGA & cooler:
GTX 1050 Ti 4 gb
Pozdrav, moze li pomoc? poslednjih dana kada udjem u neke od igara koje igram sa drugarom u co op-u, u sred igre pojavi se plavi ekran smrti i resetuje se komp.Probao sam da uradim sistem restore i radilo je nakon toga ok, danas opet i to dva puta za redom u razmaku od 5 minuta..Drugar mi kaze proveri napajanje, komp je star 7 meseci, pa malo sumnjam da je to u pitanju.Da li neko zna do cega se to desava, jer ako igram igre koje ne zahtevaju da budu povezane na mrezu sve rade ok, ali kada se povezem da igramo u co op-u ili multiplayer igra se ugasi ali u vecinu slucaja bude plavi ekran i reset.Podigao sam novi sistem, uradio update biosa, proverio memory diagnostic, pokrenuo testiranje na furmark, osim sto se ssd malo ugrejao, nista narocito nije se desavalo tokom testiranja, tipa gasenje kompa i to.Osim coop igara gde me izbacuje iz igre, desava se i reseti na neke od mp igara, tipa pubg.Najvise problema imam sa igrom ghost recon wildlands, gde se plavie ekran pojavljuje svaki put kad udjem.Da li je neko imao slican problem? Hvala unapred