gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.705
- Rezultat reagovanja
- 2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Ok, jednostavno, stavim Google chrome, u daljem tekstu GC , on navodno podrzava skripte za GM (grease monkey) out of the box. Ok, instaliram neku, prijavljena je da je instalirana, odstiklirano je ok/zeleno, ne znam napamet, medjutim to nista ne radi. Ima ih na spisku i to je to.
Trazio sam resenje na netu (nesto da se ukljuci da se izvrsavaju te skripte dodajuci neke parametre na shortcut) to takodje ne radi. Skinuo sam neki programcic koji navodno preuzima na sebe taj posao, pa se GC pokrene sa opet nekim swtichom da koristi taj programcic, medjutim ni to ne radi, odnosno taj programcic ni ne vidi skripte (skripte skidam sa userscripts.org i na firefoxu rade).
Napominjem da sam probao poslednju stabilnu verziju GC-a kao i poslednju betu (pre mesec dana).
Jel zna neko kako ovo podestiti, odnosno da li je neko USPESNO uspeo da podesi ovo, sa kojom verzijom GC-a i kako je uspeo. Hvala.
Trazio sam resenje na netu (nesto da se ukljuci da se izvrsavaju te skripte dodajuci neke parametre na shortcut) to takodje ne radi. Skinuo sam neki programcic koji navodno preuzima na sebe taj posao, pa se GC pokrene sa opet nekim swtichom da koristi taj programcic, medjutim ni to ne radi, odnosno taj programcic ni ne vidi skripte (skripte skidam sa userscripts.org i na firefoxu rade).
Napominjem da sam probao poslednju stabilnu verziju GC-a kao i poslednju betu (pre mesec dana).
Jel zna neko kako ovo podestiti, odnosno da li je neko USPESNO uspeo da podesi ovo, sa kojom verzijom GC-a i kako je uspeo. Hvala.