NemanjaRadicevic
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 05.04.2023.
- Poruka
- 62
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 10400F + Arctic i35 argb
Motherboard:
B560M PRO VDH WIFI
RAM:
Fury Beast 32gb (2x16) 3200mhz
VGA & cooler:
Sapphire pulse RX 6700 XT
Display:
Dell G2724D
HDD:
SSD: KINGSTON 1TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280 SNV2S/1000G
Sound:
Logitech Z207 + Logitech G Pro X
Case:
METROPOLIS PRO
PSU:
COOLERMASTER MWE White V2 700W
Mice & keyboard:
Logitech G Pro X Superlight + Logitech G Pro
Internet:
A1 25/10
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Other:
Logitech G840
Nakon dobrih 3 godine koliko koristim ove marvo hg9055 slušalice došlo je vreme da se malo podnovim. Nisam baš u tim vodama za ove periferije pa mi treba vaša pomoć. Gledao sam tri modela Logitech G-Pro X, Redragon Zeus H510, Logitech G432. Što se tiče cene sva tri modela su tu negde (iako je g-pro x dosta skuplji našao sam ga za neku cenu koja parira ovim modelima tako da po tom segmentu gledajte kao da su cene iste za sva tri modela). Što se tiče H510 i G432 tu nema šta da se priča previše, koliko recenzija ima samo kod nas za ova dva modela dovoljno govori o tome koliko su dobre slušalice... Ali i pored toga mene nekako više vuče ovaj g-pro x model.. Zanimame eto neko vaše mišljenje o tome koji mi se najaviše isplati i što se tiče naravno pre svega zvuka, mikrofona, udobnosti, dodataka, itd, koji je najbolji u svim ovim segmentima. Normalno ne moraju isključivo ova tri modela, sloobodno predložite ako mislite da imaju bolji modeli u tom cenevnom rangu. Ono što mi je bitno je normalno da je zvuk na vrhunskom nivou, zatim dobar mikrofon i da lepo naležu na glavu (odnosno da čak i posle nekih dugih sesija nezaboli glava dok ih nosite). Što se tiče toga da li su bežične, da li imaju adaptere, torbice za nošenje, rgb i slične stvari to mi je manje više nebitno, što se mene tiče može i ne mora. Ne bih išao preko 10k pogotovo sa činjenicom da su me već 3 godine služile slušalice od svega 2500din. Ja sam se orjentisao sa cenama preko kp jer šanse da kupim u nekim našim radnjama su ravne nuli tako da eto što se tiče cena možete tamo da se orjetišete.