Hvala a jel si imao problema da mesa boje i to posto sam cuo da se zuta ni ne vidi. Da zuta predje u zelenoJa imam ovaj asus tuf vg249q 144hz sa malo boljim(čvršćim postoljem), sve radi super već 3-4 godine.
Pretpostavljam da je panel sličan samo što je 165hz tako da je odličan.
Meni je sve normalno, moguće da ima određenih podmodela koji imaju neki problem.Hvala a jel si imao problema da mesa boje i to posto sam cuo da se zuta ni ne vidi. Da zuta predje u zeleno
Meni je sve normalno, moguće da ima određenih podmodela koji imaju neki problem.
Ma neHvala a jel si imao problema da mesa boje i to posto sam cuo da se zuta ni ne vidi. Da zuta predje u zeleno
Jel znas mozda kakav je tesla vision posto sam njega narucio. Pa ako ne valja dq otkazem dok nije kasno.
Pa nebi otkazivao ako je dobar@Walter445 : što bi otkazivao?
Po cemu ste zakljucili?naspram tog asusa je junk
Kupio si ga zato što je dobar?P
Pa nebi otkazivao ako je dobar
Ja sam pitao da li je dobar?Kupio si ga zato što je dobar?
Nisam ga jos uzeoKupio si ga zato što je dobar?
Nisam narucioŠto si ga naručio?
Pa verovatmo nesto crklo koliko ti je star monitor?Jel ima neko iskustva sa Tesla vision monitorima? Imam problem razmazuje mi boje preko HDMI i imam 5 mrtvih pixela. Sta da radim? I ponekad hoce da ima treperenje kad ga stavim na 165 GHz.
Izvinjavam se otvaraocu topika sto upadam u topik
Pa taj prodavac je trebao da ti da garanciju i verovatno se radi o nekoj prevari cim vise ne radi. Nista ti drugo ne preostaje neko da ga vodis na servis.Nema ni mesec dana a kupljen je preko KP od prodavca koji vise ne radi tako da sam zaglavio
Pa tesla vision ne znam da li je dobar cuo sam samo preko jutijijuba na recenzijama da je dobar ima ga moj drug kaze je mnogo dobar.A ti sta si resio za monitor?
A kakav je tebi bio dok ti se nije to desiloA ti sta si resio za monitor?