Hvala.
Koji je sada u računaru?
Hvala na odgovoru.Može biti da je u laptopu disk (ili kloniran sa diska) sa Windows operativnim sistemom koji je bio na nekom drugom računaru.
Zato je 3400g bledunjav - nema ga više.
Hvala na odgovoru.Moguće je. Ali je moguće i da je Windows (sistemski disk) kloniran sa jednog računara i ubačen na taj disk.
Dakle, moguće je i da disk jeste nov.
Hvala na odgovoru.Uzeo si ga u radnji ili negde drugde? Da li si ti prvi otvorio računar i da li si imao početni ekran za inicijalizaciju sistema, ukoliko ti je prvi put računar sam ušao u sistem bez ičega moguće da je iz nekog drugog računa disk ili je kloniran kao što je gore spomenuto. Ako je to situacija vrlo je moguće da je laptop otvaran već
Hvala na odgovoru.Reinstaliraj ponovo Windows, ocigledno je neki klonirani i brljavi ili je menjan procesor na njemu, uzvadjen 3400g, pa metnilu taj, mada ne znam da li postoji 3400G ( oznaka U je sa latop kao taj 5500U) za laptop, deluje da je sistem sto ti receno kloniran sa nekog desktop racunara i metnut u laptop ili je fizicki samo ubacen sa nekog desktop racunara. Kretenizam svakako.
Hvala na odgovoru.Jesi li ti kupio taj office paket? Ako jesi, verovatno si ga aktivirao putem e-mail naloga ili imaš aktivacioni kod.
Hvala na odgovoru.Onda mislim da znam sta se desilo, mozda, ako je to izvodljivo, a ne znam sto ne bi bilo, cim nisi vezan za mail za office.
Oni prodaju racunare sa instaliranim original Windows i Office paket i to naplate, a ustvari samo kloniraju jedan isti hard disk svima kojima to prodaju i kao satro ti prodaju original.
Hvala na odgovoru.@nenaduska :
Da odgovorim i na drugo pitanje: nećeš izgubiti garanciju ako reinstaliraš Windows.
Što se tiče office paketa, nekad je potrebno imati aktivacioni kod, nekad je dovoljno prijaviti se na hotmail/live/outlook nalog. Ne koristim mnogo microsoft office, pa uvek imam razne probleme priliko reaktivacije.
Sačekaj još neki odgovor.
Hvala na odgovoru.To znači da je taj Windows "bio" na dva različita računara, na tom disku ili nekom drugom.
Ako sve radi kako treba - ne bih se sada puno nervirao oko toga.
Ovo najviše govori o tebi jer si opet kupovao od njih.Ovo nije vezano za temu, ali prvi put sam kod njih uzeo laptop sa Ryzen 5 5625u i pokusali da me zaj*bu tako što su mi uvalili 8GB rama i 256gb ssd umesto reklamiranih 16gb i 512gb.. Što je najgore oni su taj isti artikal vratili na sajt da zaj*bu nekog drugog... Čitava ova firma meni je sumnjiva od samog starta...
Hvala na odgovoru.Ovo najviše govori o tebi jer si opet kupovao od njih.