fotoronin
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.11.2018.
- Poruka
- 914
- Rezultat reagovanja
- 265
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
TODA PC :)
CPU & cooler:
Ryzen 2600X/Cooler Master 212 Evo Led Turbo
Motherboard:
Gigabyte Aorus Ultra Gaming X 470
RAM:
Corsair vengeance RGB 3200 2x8 Gb
VGA & cooler:
Evga GTX 1060 SC 3 gb
Display:
Iiyama Prolite XUB2796QSU
HDD:
Samsung 970 EVO 1Tb NVME +Samsung SSD 860 Evo 250Gb, WDC Black 1Tb, Toshiba 3 Tb
Sound:
Integrated(realtec)
Case:
Antec NX 410 White
PSU:
Raidmax RX-635 AP
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
A4Teche V7M Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10-nazalost :( , Opera, Edge
Other:
svasta nesto/svestrana osoba
Ovako...Uzeo bih neki telefon-idealno bi bilo preko operatera. Dva su uslova nabitnije-da nije ogroman i da bude Snapdragon platforma...U A1 mi se svidjaju za neke srednje novce-Xiaomi Mi 13 Lite-8 Gb RAM + 256 Gb ROM...13ka obican mi je isto OK ali preskup...Drugo sto sam naleteo da mi se svidja- Honor 90 5G 12 RAM + 512 ROM! Jeste na papiru 6.67 incha ali prakticno je skoro isti kao neki 6.55".... Zakrivljen je ekran i to sa svih strana-sto bih izbegao da mogu ali-OK lezi u ruci-jos + maskica...E sad- ne ide punjac uz njega ni maska...manje vise to- kazu mi neki izvori damu je losha baterija...Iphone bnih uzeo u razmatranje da mogu da prodjem par hiljada din/mesecno jeftinije ali posto ne moze-ovo je za sad neki izbor...
Da...treci fon koji sam najvise bio zagrizao Xiaomi 12 X. Ali ga nema u legalnim kanalima i prejaka mu je cena. Ta velicina je IDEALNA! Lezi u ruci-savrseno....
Dakle-any typs za neki Snapdragon based fon relativnih kompaktnih dimenzija?
Da...treci fon koji sam najvise bio zagrizao Xiaomi 12 X. Ali ga nema u legalnim kanalima i prejaka mu je cena. Ta velicina je IDEALNA! Lezi u ruci-savrseno....
Dakle-any typs za neki Snapdragon based fon relativnih kompaktnih dimenzija?