sebekkg
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 26.05.2012.
- Poruka
- 22
- Rezultat reagovanja
- 8
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Intel/ACER
CPU & cooler:
[email protected] & Hyper 212+
Motherboard:
P5Q
RAM:
2*2GB [email protected]
VGA & cooler:
MSI GTX560Ti-TwinFrozrIII-Hawk
Display:
ASUS 19"
HDD:
160GB+500GB+1TB
Sound:
integrusa
Case:
NZXT Lexa S
PSU:
APS-550s
Optical drives:
obican LG DVD-RW
Internet:
kablovski
OS & Browser:
WinXP, Windows 7, Chrome
Pazario sam komp i sastavio. Moram priznati lepo to izgleda.
Ipak sam našao r4 nov i deluje ok. Nije sad nešto ultra tiho kako bih očekivao s obzirom na količinu materijala za smanjenje buke ali ok.
E sad, uzeo sam i palit 3080ti gamerock. I moram sa vama sa se posavetujem oko temperatura.
U igram(1080p na ultra, npr rdr2) temperature gpu idu do 80-83, hotspot ide i do 105C,a memory junction je kao i gpu do 80-83. A kada sam van igrica temperature su oko 40ak stepeni i ventilatori se ni ne vrte. Doduše ove temperatuee gore sam postigao i sa undervolt-om. Na nekih sam 900mV na 1850-1900.
Da li su te temperature previše i da reklamiram ovom linku na kp ili ne?
Sent from my SM-G780G using Tapatalk
Ipak sam našao r4 nov i deluje ok. Nije sad nešto ultra tiho kako bih očekivao s obzirom na količinu materijala za smanjenje buke ali ok.
E sad, uzeo sam i palit 3080ti gamerock. I moram sa vama sa se posavetujem oko temperatura.
U igram(1080p na ultra, npr rdr2) temperature gpu idu do 80-83, hotspot ide i do 105C,a memory junction je kao i gpu do 80-83. A kada sam van igrica temperature su oko 40ak stepeni i ventilatori se ni ne vrte. Doduše ove temperatuee gore sam postigao i sa undervolt-om. Na nekih sam 900mV na 1850-1900.
Da li su te temperature previše i da reklamiram ovom linku na kp ili ne?
Sent from my SM-G780G using Tapatalk