alex303
Banned
- Učlanjen(a)
- 03.11.2010.
- Poruka
- 419
- Rezultat reagovanja
- 378
Moja konfiguracija
OS & Browser:
MS-DOS
Objasni mi MOLIM TE kakva je to drastična razlika? Vodeći se ovim što si ti napisao, ispada da sam ja slep. Pre nego što neko kaže da su moji monitori neispravni, odmah da stavim do znanja da imam 3 komada. A mala je verovatnoća da su ova 2 high refresh rate monitora neispravna. I jedan i drugi su setovani na max deklarisani refresh. Razlike nema. Ljudi nisam ja slep.Ja nisam imao prilike da koristim monitore bolje od 72hz, ali imao sam prilike da koristim telefone sa 120hz. Razlika je DRASTIČNA, u svim aspektima korišćenja telefona. Čak bih rekao da je to polje u kom su telefoni najviše napredovali od 2019-te godine kada sam ja uzimao telefon.
Kakvo mišljenje? Jel ti kontaš da su prevaru sa high refresh rate monitorima prebacili i na telefone. I gle čuda, ista ta forumula pali. Ljudi vide DRASTIČNU razliku koja ne postoji. Sad ste vi pametniji od doktora i naučnika i silnih istraživanja koja su pokazala da ljudsko oko ne može da registruje više od 29fps-a. Shvatite ljudi da je 60hz i više nego dovoljno. Sve preko toga je marketing, a razlika koju primećujete je samo u vašoj glavi.Овде неки људи дају себи за право да називају људе овцама чисто из разлога јер не деле исто мишљење.
Čovek je rekao da nema razlike i kao što vidiš nije jedini. Ja imam 3 monitora na stolu i razlike nema.Сви смо ми овде овце само ти и Пјановић нисте, а тај исти Пјановић контам кад продаје монитор од 144хз опише га као да ради на 360хз.
Šta tebi daje za pravo da mene i Pjanovića nazivaš slepim? A gore se duriš što ja vas koji "vidite razliku" nazivam ovcama. Kakvi dupli standardni neverovatno. Ne treba mi nikakav telefon. Kao što rekoh gore, imam 3 monitora na stolu. 60, 144, i 165hz i nema razlike. Čak šta više, slika je na 60hz malo oštrija.Узми телефон од 60хз и телефон од 120хз и приметићеш разлику. Ако је не приметиш - ти си слеп!
Placebo. Kada bi ti sada doneo telefon koji osvežava na 60 i 120hz i da ti dam oba i da ti ne kažem koji osvežava na koliko, ti nebi znao koji je koj.Разлика између 144 и 240хз није толико очигледна као кад пређеш са 60 на 144хз.
Dobro ja sam onda slep. Jesi srećan sada ?И да, разлика се примети и миш кад се помера!