Da nazalost ja sam glup malo ko fosna xD sta mu dodje taj tribut? xDJa koj god komp sam imao, uvek je taj atribut pravio problem.
da li mozes reci neki softver koji je pouzdan?Nije ti bas merodavan Sentinel za SSD, ovo ti on daje neku procenu na osnovu toga sta kaze fabrika za zivotni vek (TBW) tog SSD-a.
Npr. ako je TBW roknut na 40-50 TB, ti si po ovom SS-u spucao 33-34TB, on ti sad daje neku razliku u procentima jelte, jos toliko ce da zivi
Nema to veze, mozda ce da gura jos dugo, ali svakako sacuvaj bitne podatke i proveri taj SSD nekim softverom koji je namenjen bas za to.
ja se izvinjavam ovaj SSDDownload
[2024/05/01] CrystalMark Retro 1.0.2 – Manual / History Standard Edition 2 themes / 27MB ZIP (XP-) INSTALLER (Vista-) Source Code Aoi Edition 2 themes / 27MB ZIP (XP-) INSTALLER (Vista-) [2024/11/20] CrystalDiskInfo 9.5.0 – Manual / History Aoi Edition 4 themes / 43MB ZIP (XP-) INSTALLER...crystalmark.infoAko proizvodjac tvog SSD-a ima svoj softver, skini taj. Nisi inace naveo koji je SSD u pitanju.Download SSDlite - SSDlife Pro software for ssd lifetime estimation
Download SSDlife - solid-state disks reliability and lifespan assessment software. Download professional, portable and other versions.ssd-life.com
E evo ga sta ja tu sad treba da gledamCuveni A400 model?
Skidaj ovo:
Kingston® SSD Manager - SSD health and firmware application - Kingston Technology
Kingston® SSD Manager is an application that provides users with the ability to monitor and manage various aspects of their Kingston® Solid State Drive. Additionally, KSM provides users a complimentary one-year subscription to Acronis True Image for Kingston.www.kingston.com