activated1
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.583
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
- Urednik
Ne bih ja bio ja kad ne bi komplikovao stvari Elem posle krace diskusije juche sa crossfire-om doshao sam do zakljuchka da mozda ne moram da idem grlo u jagode i uzimam najnoviji chipset, jer realno u startu koristi od njega ce biti minimalne, a kad bude doshlo njegovo vreme, ja cu verovatno razmishljati o novoj plochi koja ce imati sve dzidzabidze shto ima sadashnji top model plus josh neke koje ova nema
Suzio sam izbor, na dve ploche ali ne mogu da se odluchim:
Asus M4A785TD-V EVO - prednosti su CF, integirsana grafika, crni PCB, hladnjak na MOSFET-ovima cinjenica da je ASUS (meni je ovo prednost )
Gigabyte GA-770TA-UD3 - prednosti 8 sata portova od toga 2x sata3 porta, USB 3.0
Cena je tu negde, tako da stvarno ne mogu da dam prednost nijednoj, jeste da mislim da sam chak blizi gigabytu. Ajde ljudi pomagajte da se odluchim vishe i poruchim to
Suzio sam izbor, na dve ploche ali ne mogu da se odluchim:
Asus M4A785TD-V EVO - prednosti su CF, integirsana grafika, crni PCB, hladnjak na MOSFET-ovima cinjenica da je ASUS (meni je ovo prednost )
Gigabyte GA-770TA-UD3 - prednosti 8 sata portova od toga 2x sata3 porta, USB 3.0
Cena je tu negde, tako da stvarno ne mogu da dam prednost nijednoj, jeste da mislim da sam chak blizi gigabytu. Ajde ljudi pomagajte da se odluchim vishe i poruchim to