Chinq00
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 18.10.2022.
- Poruka
- 5
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Prvo, pre svega, zeleo bih da pozdravim sve ljude na ovom forumu. Vidim da ima dosta ljudi koji hoce da pomognu, tako da mislim da sam na pravom mestu .
Potrebna mi je mala pomoc oko upgrade mog PC racunara. Naime, moja konfiguracija je sasvim solidna, i za moje potrebe vrsi savrsen posao za sada, ali bih nekada u bliskoj buducnosti voleo da upgrade-am svoj PC sa novim i mladjim komponentama.
Ukratno cu upisati svoju konfiguraciju sada ovde.
Motherboard: B450 TOMAHAWK MAX II(MS-7c02)
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060
CPU: AMD Ryzen 5 3600
RAM: HyperX Fury DDR4 2x8GB
E sada, sta zapravo meni treba. Potrebna mi je vasa pomoc da mi kazete koju maticnu plocu bih mogao da kupim, da se slaze sa ovim komponentama koje sada imam, ali da u bliskoj buducnosti mogu da nadogradim i GPU, i CPU, ma sve
Nadam se da sam bio razuman kada sam ovo sve napisao. Hvala svakome ko mi iole malo pomogne. Pozdrav za sve!
Potrebna mi je mala pomoc oko upgrade mog PC racunara. Naime, moja konfiguracija je sasvim solidna, i za moje potrebe vrsi savrsen posao za sada, ali bih nekada u bliskoj buducnosti voleo da upgrade-am svoj PC sa novim i mladjim komponentama.
Ukratno cu upisati svoju konfiguraciju sada ovde.
Motherboard: B450 TOMAHAWK MAX II(MS-7c02)
GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060
CPU: AMD Ryzen 5 3600
RAM: HyperX Fury DDR4 2x8GB
E sada, sta zapravo meni treba. Potrebna mi je vasa pomoc da mi kazete koju maticnu plocu bih mogao da kupim, da se slaze sa ovim komponentama koje sada imam, ali da u bliskoj buducnosti mogu da nadogradim i GPU, i CPU, ma sve
Nadam se da sam bio razuman kada sam ovo sve napisao. Hvala svakome ko mi iole malo pomogne. Pozdrav za sve!