Samo kuciste, pa kao je moguce neke internacionlne radnje ili samo reci komponente jer zivim u Nemackoj.Samo kućište bez monitora i periferija?
Samo domaće radnje ili može i preko KupujemProdajem?
Da li mozes da preporucis neko drugo kuciste jer sam sve nasao samo njega na na jednom sajtu i sta mislis da mesto te Ryzen 5 uzmem Ryzen 7 5700g nema veze sto malo probija budzet i da li ima razlike. Prvobitno ce pc biti za gaming ali zelim i da ucim dizajn logotipe i ostale stvari vezane za to.
Na kom sajtu?Da li mozes da preporucis neko drugo kuciste jer sam sve nasao samo njega na na jednom sajtu
Na kom sajtu?
na ovom sajtudetected
www.notebooksbilliger.de
hvaladetected
www.notebooksbilliger.de
Sačekaj još neki odgovor.
da li 5700x ili 5700g, koja je razlikadetected
www.notebooksbilliger.de
Focus 2
Focus 2 offers a precise straight-forward design which has been carefully engineered to leverage its airflow potential. Its innovative approach to the internal layout creates flow throughout the case, making it enjoyable to build and upgrade in, while optimizing direct cooling to components.www.fractal-design.com
Da li treba neko dodatno hladjenje uz citav onaj pc ili dodatni kuler iz procesora ce biti dovoljanSačekaj još neki odgovor.
Na kraju krajeva, to se kućište meni sviđa, ali možda ne i tebi.
5700g ima integrisanu grafičku karticu u sebi, a pošto planiraš da kupiš zasebno grafičku nemaš potrebe da kupuješ ovaj procesor. Uzmi 5700xda li 5700x ili 5700g, koja je razlika