Haha Nije ih menjao KokiPsiho,on bi to znao da odradi ali su te diode toliko sitne da nismo hteli da rizikujemo,male su kao prasina bukvalno.Ekstra si ga odradio, svaka cast.
P.S. Mogu da se kladim da je kokiPsiho menjao te LED SMD u bele. Nekako mi je on strucnjak za to.
Da a ovo su jos neke najmanje sto postoje u prodaji kod nasZnam kako izgledaju te LED i znam sta je SMD pa sam ti zato i rekao. Za***ano je to, mora posebna lemilica i elektronski mikroskop.
Jbl svaka cast pokido siDa a ovo su jos neke najmanje sto postoje u prodaji kod nas
Hvala svima Preostale diode su obicne led i razmisljao sam dosta o tome da li da ih promeni ali sam ipak odlucio da ostane to malo crvenog jer da je sve belo mislim da bi malo izgledalo mrtvo.Ipak je sad dvobojno a ne sarenoBravo majstore! Da li si razmisljao da i preostale crvene diode smenis u bele? (power, evga znak i display)
Bi i ja verujem to je takodje bio jedan od prepreka,jer nisam nigde mogao da nadjem takav display sa belim karakterima,ima sa zutim,crvenim,zelenim..Neznam ni da li takav postoji uopsteMislim da bi display (mislim na numericki na ploci) izgledao mnogo bolesno u belom , mada moguce da si i ti u pravu
Sad jedan savet kad slikas zadnju stranu kucista nemoj mnogo da zumiras Ne vidi se iz svakog ugla, ali sam primetio da nisi bas najbolje isekao resetku za zadnji vent. Jel sam u pravu ili slika vara?Pravicu jos jedan session koji ce biti "studio look"
U pravu si,sekao sam je naknadno posle powder coating-a pa nije bas savrshena Pripazicu na to kad slikamSvaka cast JBL Ove "sitnice" koje si ispravio ipak dosta znace
Sad jedan savet kad slikas zadnju stranu kucista nemoj mnogo da zumiras Ne vidi se iz svakog ugla, ali sam primetio da nisi bas najbolje isekao resetku za zadnji vent. Jel sam u pravu ili slika vara?
Mozda precizan hirurski zahvat otvaranje istog i zamena crvenih u beleBi i ja verujem to je takodje bio jedan od prepreka,jer nisam nigde mogao da nadjem takav display sa belim karakterima,ima sa zutim,crvenim,zelenim..