Gojke
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.02.2020.
- Poruka
- 85
- Rezultat reagovanja
- 18
Moja konfiguracija
Pozdrav, racunao sam, i racunice su mi dobre, ali opet zelim da vidim da li sam negde pogresio, da li ima nesto sto sam izostavio, jer kad sam sklapao ddr3 racunar ,vise ljudi ima iskustva jer je savladano dosta, racunar sto sada sklapam, delovi nisu ni mnogo stari ni mnogo novi, pa evo liste:
-Maticna Msi b550 gaming plus(citao sam da ploce b550 u najgorem slucaju odu do 135w, to mi je malo suludo, ali ko zna, mozda i gresim)
-procesor r5 3600 (65w)
-hladnjak arctic a35 argb (4w)
-ram patriot viper rgb 16gb 3600mhz cl18(oba stapa zajedno 4w)
-7 ventilatora, napred, gore, i jedan nazad, arctic argb 0 db p12 (ukupno 28w)
- patriot p300 m2 256gb(2w)
- patriot m2, vpn ja mislim, to tek treba da razmislim koji cu od 1tb(3w)
- sata ssd 480gb (2w)
- 6 harda od po 1tb wd purple(ukupno 20w)
- eksterni hdd po potrebi prenosa podatak 1tb (18w)
- dvd citac po potrebi (30w)
- mis, tastatura i slusalice (nekih max svega 6w)
- imam argb podlogu, imam razer chroma argb kontroler, doci ce pci adapter za dodatne sata konektore
- rtx 3050 ventus 2 (za power consumption pise 130w, a preporuceno napajanje 550w)
Sve ove podatke sam pokupio sa interneta, nijedna nije moja licna informacija, gledao sam koje bi mogle biti maksimalne potrosnje, sve ovo bih nakacio na Thermaltake Toughpower GF1 ARGB 750W Gold, sve ovo sto sam nabrojao trosi 450w, plus sitnice, tako da, ako sam neku informaciju pogresio, voleo bi da cujem, i da li mozda nesto vise trosi nego kao sto sam procitao i preneo ovde, sve u svemu, nadam se da sam odabrao dobro napajanje?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
-Maticna Msi b550 gaming plus(citao sam da ploce b550 u najgorem slucaju odu do 135w, to mi je malo suludo, ali ko zna, mozda i gresim)
-procesor r5 3600 (65w)
-hladnjak arctic a35 argb (4w)
-ram patriot viper rgb 16gb 3600mhz cl18(oba stapa zajedno 4w)
-7 ventilatora, napred, gore, i jedan nazad, arctic argb 0 db p12 (ukupno 28w)
- patriot p300 m2 256gb(2w)
- patriot m2, vpn ja mislim, to tek treba da razmislim koji cu od 1tb(3w)
- sata ssd 480gb (2w)
- 6 harda od po 1tb wd purple(ukupno 20w)
- eksterni hdd po potrebi prenosa podatak 1tb (18w)
- dvd citac po potrebi (30w)
- mis, tastatura i slusalice (nekih max svega 6w)
- imam argb podlogu, imam razer chroma argb kontroler, doci ce pci adapter za dodatne sata konektore
- rtx 3050 ventus 2 (za power consumption pise 130w, a preporuceno napajanje 550w)
Sve ove podatke sam pokupio sa interneta, nijedna nije moja licna informacija, gledao sam koje bi mogle biti maksimalne potrosnje, sve ovo bih nakacio na Thermaltake Toughpower GF1 ARGB 750W Gold, sve ovo sto sam nabrojao trosi 450w, plus sitnice, tako da, ako sam neku informaciju pogresio, voleo bi da cujem, i da li mozda nesto vise trosi nego kao sto sam procitao i preneo ovde, sve u svemu, nadam se da sam odabrao dobro napajanje?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk