Kako bese ide ona prica ?
I ja sam nesto porucio i sad se ceka "tetka iz Nemacku" pa da objavimobtw kupio pre dve nedelje, samo sto je sinoc stiglo iz Nemacke placeno 190eur
pa sve sto bude in the future, trebalo bi da se ubaci i9 9900k, a za kasnije cekamo da padne cena ddr5Sta ce ta zver da napaja ?
Misliš da je za sve ostale 750W 80+ Gold sasvim dovoljno? Ukoliko je tako onda još boljepa jedino ako planiras 3090ti tj X090ti modele
Ti mi delujes najozbiljniji na forumu pa mi prokomentarisi moje Seasonic Prime GX-850!? Daj mi strucno misljenje... a da mi sad neko da milion eura i trazi odgovor zasto sam ga uzeo,pojma nemam,ne bih osvojio novce ... napajanje mi bilo najteze i najgluplje za biranje (mozda sam vec bio i premoren oko ucenja,biranja)Hteo sam 850W kad sam uzimao PC ali nisu imali na stanju a meni se nije čekalo
Pa hteo si da uzmeš napajanje koje sam ja hteo isprva, samo sa starom denominacijom FX tj Focus Series a ne GX. Seasonic je OEM mnogim proizvođačima koji su "naprasno" ušli na PSU scenu, to ne čudi nimalo. Što se mene lično tiče, Seasonic i Corsair (kvalitetnije verzije koriste Seasonic-made napajanja, odnosno Seasonic je njihov OEM) je sve što bih ikada razmatrao pri kupovini. Izuzetak je bequiet! kome je CWT OEM, ali to su uglavnom napajanja sa 1kw+ ili sa Titanium sertifikatom. Lično odbijam da kupim bilo šta čiji OEM nije Seasonic (do 1kw), napajanja koja su već više od 2 decenije najpouzdanija na PC i OC sceni, sigurno ne bez razloga, a to što ljudi ponavljaju kao papagaji članke i tier liste sa upitno reputablinih sajtova bez da uopšte razumeju šta ponavljaju je ujedno i razlog što je ovaj forum i otišao u tri lepeTi mi delujes najozbiljniji na forumu pa mi prokomentarisi moje Seasonic Prime GX-850!? Daj mi strucno misljenje... a da mi sad neko da milion eura i trazi odgovor zasto sam ga uzeo,pojma nemam,ne bih osvojio novce ... napajanje mi bilo najteze i najgluplje za biranje (mozda sam vec bio i premoren oko ucenja,biranja)
Mora da si pogrešio nešto.Corsair (kvalitetnije verzije koriste Seasonic-made napajanja, odnosno Seasonic je njihov OEM
Mora da si pogrešio nešto.