fotoronin
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 18.11.2018.
- Poruka
- 914
- Rezultat reagovanja
- 265
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
TODA PC :)
CPU & cooler:
Ryzen 2600X/Cooler Master 212 Evo Led Turbo
Motherboard:
Gigabyte Aorus Ultra Gaming X 470
RAM:
Corsair vengeance RGB 3200 2x8 Gb
VGA & cooler:
Evga GTX 1060 SC 3 gb
Display:
Iiyama Prolite XUB2796QSU
HDD:
Samsung 970 EVO 1Tb NVME +Samsung SSD 860 Evo 250Gb, WDC Black 1Tb, Toshiba 3 Tb
Sound:
Integrated(realtec)
Case:
Antec NX 410 White
PSU:
Raidmax RX-635 AP
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
A4Teche V7M Bloody
Internet:
SBB
OS & Browser:
Win 10-nazalost :( , Opera, Edge
Other:
svasta nesto/svestrana osoba
Pozdrav. Ovako-danas uzeo(kupio) monitor
IIYAMA PROLITE XUB2796QSU-B1
I sad...dodjem kuci, montiram, povezem sve, sve lepo radi...Posle, "ajde da povezem EON box SBB-ov preko HDMI kabla-tako je radio istoo i pre sa starim monitorom(iz potpisa konfiguracije, Viewsonic ..XV 2260 mislim). Na PC je povezivan preko DVI a na EON sa HDMI. Na novi monitor-PC je dobijao sliku preko DP(display porta) ali-cim povezem EON preko HDMI-ja-rezolucija na kompu-koja je dotad bila kako treba-2560x1440-NE MOZE da se prikaze...Da li postoji neki konflikt? Ili treba bolji HDMI kabl...? Ovaj je bio OK kad je uzet ali sad...ko zna...Probao update drivera za graficku, ali sve ostaje isto-cim je HDMI "odsutan"sve radi normalno. CIm ga prikacim(iako NE DAJE on sliku na PC)=rezolucija je 1600x900-i ne moze preko toga...
IIYAMA PROLITE XUB2796QSU-B1
I sad...dodjem kuci, montiram, povezem sve, sve lepo radi...Posle, "ajde da povezem EON box SBB-ov preko HDMI kabla-tako je radio istoo i pre sa starim monitorom(iz potpisa konfiguracije, Viewsonic ..XV 2260 mislim). Na PC je povezivan preko DVI a na EON sa HDMI. Na novi monitor-PC je dobijao sliku preko DP(display porta) ali-cim povezem EON preko HDMI-ja-rezolucija na kompu-koja je dotad bila kako treba-2560x1440-NE MOZE da se prikaze...Da li postoji neki konflikt? Ili treba bolji HDMI kabl...? Ovaj je bio OK kad je uzet ali sad...ko zna...Probao update drivera za graficku, ali sve ostaje isto-cim je HDMI "odsutan"sve radi normalno. CIm ga prikacim(iako NE DAJE on sliku na PC)=rezolucija je 1600x900-i ne moze preko toga...