Koji model, ima ih više, za hyperX sam negde video da nisu udobne, ili se to odnosi na jedan model?Definitivno hyperx, puno ljudi se zali na steelseries slusalice i njihove drivere koji su uzas.
Drugar ima arctis 1 i zali se kako njihov driver ne valja, iz odredjenog razloga ne zeli da mu prebaci u game mode, jedino da odes do neke radnje i da probas hyperx kako ti odgovaraju, ja se ne bih slozio sa tim da su neudobne. Jos jedan prijatelj je vratio arctis pro iz istog problema sa driverima.Koji model, ima ih više, za hyperX sam negde video da nisu udobne, ili se to odnosi na jedan model?
Za tebe a i za svakog ko bude citao ovaj moj post. Pustite na obicnim STEREO slusalicama bez bilo kakvih 7.1 sranja shvaticete da je sve u softveru i kako se sta snimi a ne u slusalicama.moj zivot je laz, mislio sam da su 7.1 bolje za gaming iz nekog razloga
Znam za ovo, imaš pravo, samo sam mislio da će izgledati još realnije nego što već izgleda...Za tebe a i za svakog ko bude citao ovaj moj post. Pustite na obicnim STEREO slusalicama bez bilo kakvih 7.1 sranja shvaticete da je sve u softveru i kako se sta snimi a ne u slusalicama.
sta ce ti mikrofon za gaming?Coveku trebaju slusalice prvenstveno za gaming a predlazu se slusalice koje nemaju mikrofon. Mislim da ove slusalice imaju drugu namenu, prvenstveno za slusanje muzike.
Druga stvar slusalice su 32 Ω sto je losije od 65 Ω koliko su hyperX Cloud Alpha. A i cenovno su za dva koplja ispod xyperX Alphe pa tesko da su i bolje.
pa nije CS=gaming?Kad igras CS neces sigurno da juris mikrofon na stolu
Pa kad kaze covek da hoce slusalice za gaming valjda se podrazumeva da hoce slusalice za neke igre gde treba mikrofon.pa nije CS=gaming?