pinger
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 19.08.2016.
- Poruka
- 44
- Rezultat reagovanja
- 5
Moja konfiguracija
Pozdrav svima,
Kupio sam 3 nove komponente:
- i5 11400f
- Gigabyte b560 Aorus Pro Ax
- 2x8gb Kingston Beast 3200mhz DDR4
+ kuciste Raidmax i408 (3 ventilatora napred i 1 nazad).
Sastavio sam komp, tako da sam iz starog uzeo graficku 1050ti, ssd samsung evo 860 (250gb) i napajanje Thermaltake Smart 530w.
Spojio sam sve i probao upaliti. Ventilatori se upale na kucistu, ventilator od cpu radi, graficka vrti.. i nakon 5-10 sekundi se ugasi. Ili se restartuje.
Nisam znao sta da radim sve sam ponovo vadio i probao ali isto. Nosio sam u servis (jedini u manjem gradu) i oni su menjali napajanje(stavili od 700w), graficku, ram i sve isto se desava.
Nisu imali cpu i plocu da zamjene, pa su rekli da sumnjaju na to.
Opcije koje su mi ostale:
- Da nosim komp u veci grad u servis
- Da vracam u suboticu (iz BIH sam) sto bi bilo najgore, jer vremenski najduze bi trebalo
Ako se nekom desilo nesto slicno ili ako zna sta da probam, zahvaljujem se unaprijed.
*** Probao:
- Vadjenje rama, mixanje slotova, sa jednim stickom
- Vadio bateriju na ploci
- Nisam probao nikakav flash biosa
Kupio sam 3 nove komponente:
- i5 11400f
- Gigabyte b560 Aorus Pro Ax
- 2x8gb Kingston Beast 3200mhz DDR4
+ kuciste Raidmax i408 (3 ventilatora napred i 1 nazad).
Sastavio sam komp, tako da sam iz starog uzeo graficku 1050ti, ssd samsung evo 860 (250gb) i napajanje Thermaltake Smart 530w.
Spojio sam sve i probao upaliti. Ventilatori se upale na kucistu, ventilator od cpu radi, graficka vrti.. i nakon 5-10 sekundi se ugasi. Ili se restartuje.
Nisam znao sta da radim sve sam ponovo vadio i probao ali isto. Nosio sam u servis (jedini u manjem gradu) i oni su menjali napajanje(stavili od 700w), graficku, ram i sve isto se desava.
Nisu imali cpu i plocu da zamjene, pa su rekli da sumnjaju na to.
Opcije koje su mi ostale:
- Da nosim komp u veci grad u servis
- Da vracam u suboticu (iz BIH sam) sto bi bilo najgore, jer vremenski najduze bi trebalo
Ako se nekom desilo nesto slicno ili ako zna sta da probam, zahvaljujem se unaprijed.
*** Probao:
- Vadjenje rama, mixanje slotova, sa jednim stickom
- Vadio bateriju na ploci
- Nisam probao nikakav flash biosa