Nelee11
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.09.2021.
- Poruka
- 94
- Rezultat reagovanja
- 32
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 5600x Noctua nh-u12s redux
Motherboard:
B550 aorus elite v2
RAM:
Crucial DDR4 3600MHz 2x8
VGA & cooler:
Asus dual Rx 580 4gb
HDD:
Kingston a2000 1tb
Case:
MS Armor v710
PSU:
Corsair tx650m
Internet:
Sbb
OS & Browser:
Chrome
Posto sam trenutno u potraznji komponenti za komp do sada sam nabavio aorus ellite v2 b550 i imam uzeo sam kingsto a2000 mv2 od 1TB.
Treba mi preporuka za RAM i napajanje.Verovatno cu uzeti ili Ryzen 5 3600 ili Ryzen 5 5600x,zavisi sta mi naleti.Uzeo bih 16gb RAM-a(2x8)3200mhz, mislim da mi je to dovoljno.
Koji RAM je ok za Ryzen ili mogu bilo koji od 3200mhz?Voleo bih da ima RGB.
Koje napajanje mi preporucujete?Uglavnom ce se komp koristiti za neki lagani gejming,surf netom i gledanje filmova.Verovatno cu staviti jos neki dodatni kuler,pa me interesuje koje napajanje da uzmem(kasnije cu uzeti neku bolju graficku).Da li moze da se nadje neko dobro napajanje za 70-80e?Koju marku napajanja da uzmem ili da gledam da ima sto vecu garanciju?Voleo bih da bude polu modularno ili modularno.Hvala svima
Treba mi preporuka za RAM i napajanje.Verovatno cu uzeti ili Ryzen 5 3600 ili Ryzen 5 5600x,zavisi sta mi naleti.Uzeo bih 16gb RAM-a(2x8)3200mhz, mislim da mi je to dovoljno.
Koji RAM je ok za Ryzen ili mogu bilo koji od 3200mhz?Voleo bih da ima RGB.
Koje napajanje mi preporucujete?Uglavnom ce se komp koristiti za neki lagani gejming,surf netom i gledanje filmova.Verovatno cu staviti jos neki dodatni kuler,pa me interesuje koje napajanje da uzmem(kasnije cu uzeti neku bolju graficku).Da li moze da se nadje neko dobro napajanje za 70-80e?Koju marku napajanja da uzmem ili da gledam da ima sto vecu garanciju?Voleo bih da bude polu modularno ili modularno.Hvala svima