Pa sve navodi na Cpu vec treca ploca isto max 220bclk, zato i radim ovolike testove, al mi cudno da radi stabilno na tako velikim taktovima a vec posle nekoliko koraka gore nece ni da botuje.
Moj radi stabilno sa linx-om do 213bclk ht -off a preko moze do 218bclk da bootuje.Probao sam hoce i 213bclk ht-on ali visoke su temperature.215,216 uvek mi pukne negde na 50 krugova linx-a.Mislim da je to do memorije problem vise nego do procesora.Sve u svemu odlicno je i 213bclk obzirom da mom trebaju veci naponi nego mnogima.Moj oce i do 217bclk stabilno bez HT-a botuje do 220bclk i tu mi prolazi super pi 1m softverski sam uspeo do 221bclk al tu kako mrdnem mis tako zablokira
Moguca su samo dva scenarija:Ja sad neznam sta da mislimprvo sam bio uveren da je procesor u pitanju al sad neznam vise ni sam
Spustio sam mnozilac procesora na 15 podigo na 225bclk i nista nece da botuje, ni da cuje iznad 220bclk a na 220bclik je hteo i sa max mnoziocem sto znaci po nekoj logici da ga ne koci procesor, napona je bilo svuda na pretek,memorija mi je bila sve na auto,jel je moguce da tu zeza nesto drugo.