BEASTMODE
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 14.03.2018.
- Poruka
- 452
- Rezultat reagovanja
- 506
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i9-10980XE / EKWB custom loop
Motherboard:
Asus ROG Rampage VI Extreme Encore
RAM:
64GB Trident Z RGB (4x16GB) 3600Mhz CL17
VGA & cooler:
MSI RTX 3080 Gaming Z Trio
Display:
Alienware AW3423DW QD-OLED
HDD:
Samsung EVO 980 1000 GB
Sound:
Logitech Z906 [5.1]/Headsets: Logitech G903, ROG Centurion 7.1, Airpods Max
Case:
Phanteks Enthoo Evolv X
PSU:
Corsair HX1200i
Mice & keyboard:
Logitech G903/MX Master 3/Corsair K95 RGB Platinum [MX Brown]/Logitech MX Keys
OS & Browser:
Windows 10, Chrome
Other:
Laptop: MacBook Pro 14" M1 Pro, Phone: Iphone 12 Pro
Pozdrav svima, imam problem sa PCom za koje ne znam rješenje ali pretpostavljam da se u ovom slučaju radi o matičnoj ploči(Asus ROG Crosshair VIII Formula) ili napajanju (Corsair HX1200i) a procesor je Ryzen 7 2700X. Sve komponente su pod garancijom.
Naime, svako malo se PC ugasi(nekad ga uopće neda upalit), te se onda mora ugasiti napajanje pa upaliti da bi ga opet mogao eventualno upaliti(s tim da dok ga ne mogu upaliti lampice od maticne i dalje normalno svjetle). Mislio sam na pocetku da je do kucista pa sam izvadio sve vanka i dosao do istog problema.
Da li ima neko nekakav prijedlog(bolje je sve nego da kupujem novu maticnu/napajanje kako bi istestirao da li je do toga).
Lijep pozdrav.
Naime, svako malo se PC ugasi(nekad ga uopće neda upalit), te se onda mora ugasiti napajanje pa upaliti da bi ga opet mogao eventualno upaliti(s tim da dok ga ne mogu upaliti lampice od maticne i dalje normalno svjetle). Mislio sam na pocetku da je do kucista pa sam izvadio sve vanka i dosao do istog problema.
Da li ima neko nekakav prijedlog(bolje je sve nego da kupujem novu maticnu/napajanje kako bi istestirao da li je do toga).
Lijep pozdrav.