Shox13
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 08.03.2020.
- Poruka
- 34
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 5 2600 (Pinnacle Ridge 12nm)
Motherboard:
ASUS PRIME B450M-A
RAM:
GEIL DIMM 16GB (2x8GB kit) 2666MHz
VGA & cooler:
ATI Radeon RX 560 2GB
Case:
Alexander Weise Weiss C903 Black
Mice & keyboard:
MARVO M320 Scorpion & HAVIT HV-KB406L
Internet:
SBB
OS & Browser:
Windows 10 Pro
Zdravo društvo.
Nakon pravljenja DUAL BOOT-a (Win10-PRO & Kubuntu18.04) miš polako počeo da "otkazuje" sa komandama.
Miš je aktivan samo na desktop-u a ostalo ništa.
Nakon svega oborio sam sisteme i WIN 10 i Kubuntu, i nije bilo problema. Formatirao sam diskove (particije) gde su bili instalirani sistemi.
Nakon instalacije WIN 10 sam pokušao da koristim miš i bilo je opet problema sve dok nisam skroz obrisao particiju gde se nalazio KUBUNTU i onda je proradio miš.
Sad kad povežem miša na drugi komp (LAPTOP/ WINDOWS 7 ULTIMATE) isto brlja.
Da li postoji neka fora da se "RESETUJE" miš ili bilo šta slično, očigledno da brlja kad skine drajvere za njega.
Jedino je čuno da se sve to izdešavalo prilikom pravljenja DUAL BOOT-a.
Sugestije, iskustva molim vas.
Unapred hvala
Nakon pravljenja DUAL BOOT-a (Win10-PRO & Kubuntu18.04) miš polako počeo da "otkazuje" sa komandama.
Miš je aktivan samo na desktop-u a ostalo ništa.
Nakon svega oborio sam sisteme i WIN 10 i Kubuntu, i nije bilo problema. Formatirao sam diskove (particije) gde su bili instalirani sistemi.
Nakon instalacije WIN 10 sam pokušao da koristim miš i bilo je opet problema sve dok nisam skroz obrisao particiju gde se nalazio KUBUNTU i onda je proradio miš.
Sad kad povežem miša na drugi komp (LAPTOP/ WINDOWS 7 ULTIMATE) isto brlja.
Da li postoji neka fora da se "RESETUJE" miš ili bilo šta slično, očigledno da brlja kad skine drajvere za njega.
Jedino je čuno da se sve to izdešavalo prilikom pravljenja DUAL BOOT-a.
Sugestije, iskustva molim vas.
Unapred hvala