gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.705
- Rezultat reagovanja
- 2.346
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
onaj dell je 1440p (QHD) ovo za 200tinjak evra je sve 1080p, pa biraj. Ja sam corav i sedim na 1m od monitroa meni je 1080p ok slika, ne vidim piksele, ne vidim "zube". ~1300 kontrast ratio vidim, 100% sRGB vidim, sve boje su pune i bla bla, meni cak i bolje nego na onom UP dell-u, al nije QHD, a nekom je to veoma bitana stavka (+ sto imam VRR 144Hz display, lepo je i u radu sa Adobe kolekcijom, 60Hz sad kad vidim deluje mi kao da komp stuca. Znam, elitizam sa moje strane, necu to poricati)
Pojavljuju se sad i jeftiniji 1440p monitori, nisam ih sve pregledao al bice ih jos i cene idu dole. Dell je uvek bio medju najskupljim, ne i najboljim u svakoj klasi. Izbora ima. Ako uspes da razresis IIyama oznake, mozes i njih da pogledas probaj tftcentral.co.uk imaju detaljne reviews monitora, a ne gejmerske ovlas ko sto vecina radi na YT.
Pojavljuju se sad i jeftiniji 1440p monitori, nisam ih sve pregledao al bice ih jos i cene idu dole. Dell je uvek bio medju najskupljim, ne i najboljim u svakoj klasi. Izbora ima. Ako uspes da razresis IIyama oznake, mozes i njih da pogledas probaj tftcentral.co.uk imaju detaljne reviews monitora, a ne gejmerske ovlas ko sto vecina radi na YT.