gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.729
- Rezultat reagovanja
- 2.359
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
sa H710 je fazon sto je vislje od ostalih mid tower kucista. On je 516mm, ostali su 480mm. To je po meni dobra prednost pogotovo za non-mesh kuciste koje sad ima air filtere i intake/exhaust svuda oko sasije. Ona ruzna metalcina za sakrivanje kablova moze da se skine. Ventilatori koje daju su tihi (neverovatno ali cuo sam ih i uverio se da jesu) i imaju vrednost, nisu kao MS ventilatori koji sluze samo da ih izvadis i zamenis boljim ventilatorima (a svaki je bolji) pa eto i tu ima neke vrednosti. Al ne ove pare sto traze, sumanuta cena. Ako ne sidje uskoro, licno , ja iz viphouse-a uzijam BQ 500dx i kraj price, prezivecu malo nize kuciste
edit: ono sto mi smeta kod BQ 500DX je sto se stranica skida na 4 srafa, ne 2, ne 1 (nzxt h700/710) ...malo je ...dekadentno, pogotovo sto ni 120e nije uopste mala para za kutiju.
edit: ono sto mi smeta kod BQ 500DX je sto se stranica skida na 4 srafa, ne 2, ne 1 (nzxt h700/710) ...malo je ...dekadentno, pogotovo sto ni 120e nije uopste mala para za kutiju.