na procesoru sad gledam pise amd athlon x2 socket fm2 to je sve
Šta je od ovoga napisano flomasterom?cpu amd athlon 220ge
rekao sam mu pa cu mu vratiti...Pa vrni prodavcu.Naravno da plati poštarinu i sa gleda šta prodaje.
Da to nije AMD A4-Series A4-5300(B) ?na procesoru sad gledam pise amd athlon x2 socket fm2 to je sve
Ne znam, posto monitor daje crnu sliku, na procesoru samo pise Amd Athlon X2 i da je fm2 socket, i tjt , a on mi je u porukama pisao da salje amd athlon 220ge...Da to nije AMD A4-Series A4-5300(B) ?
Koju graficku koristis? 220ge ima integrisanu, a athlon x2 koliko znam nije pravljen.Ne znam, posto monitor daje crnu sliku, na procesoru samo pise Amd Athlon X2 i da je fm2 socket, i tjt , a on mi je u porukama pisao da salje amd athlon 220ge...
Probao sam sa i bez graficke stalno crna slikaKoju graficku koristis? 220ge ima integrisanu, a athlon x2 koliko znam nije pravljen.
Gde si gurnuo vga kabal u maticnu ili?
Probaj da uzmeš ram memoriju od nekog, može da bude da matična ne podržava taj model ram memorije.Probao sam sa i bez graficke stalno crna slika
Nije te za***ao, za 3500din nemožes da dobiješ ni polovinu 220ge procesora.covek me najlaganije za***o za 3500 din kaze u ploci je 220ge verovatno je pogresio sta se dalje desava ne znam
To mi stara prosla konfiguracija...https://www.kupujemprodajem.com/kompjuteri-desktop/polukonfiguracije/stare-komponente-ddr-2-itd-graficka/oglas/117316983 Cini mi se da je Nikola zasukao rukave i uzeo stvari u svoje ruke! Jos ce izaci u plus