David97
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 02.07.2020.
- Poruka
- 270
- Rezultat reagovanja
- 65
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz & Arctic Freezer 34 eSports DUO
Motherboard:
MSI B450 TOMAHAWK MAX
RAM:
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT
VGA & cooler:
MSI GAMING X 1060 6GB
Display:
ZOWIE BENQ XL2411P 144Hz 24 inch e-Sports Monitor
HDD:
Seagate Barracuda SATA3 1TB 7200RPM, 64MB ST1000DM010
Case:
FRACTAL DESIGN MESHIFY C
PSU:
CORSAIR RM650x Series 650W
Mice & keyboard:
REDRAGON KARURA K502
OS & Browser:
Windows 10 2004 & Mozilla Firefox
E pa vidis Svedska je bogata zemlja sto ekonomski sto zdravstveno (sa cistim vazduhom, nije zagadjena kao nasa), ako uzmes u obzir kod nas ima dosta ljudi sa drugim oboljenjima poput srcanih itd. i logicno je kad ih zakaci virus da su male sanse da prezive pogotovo starije osobe. Tamo u Svedskoj vecinom stariji ljudi su vise svesni i bave se fizickom aktivnoscu i drugim stvarima i nema puno ljudi sa takvim zdravstvenim problemima niti imaju neke posledice kao sto smo mi imali i nastavljamo da ih imamo svake godine u rekordno vecem broju posle bombardovanja osiromasenim uranijumom devedesetih tako da ima puno faktora i za to se slazem, a i istina je da je mladja generacija manje ugrozena tacnije retko da ce da se desi neki smrtni ishod sem da kazemo da se neko rodi sa astmom ili sa nekom srcanom manom genetski pa onda da dobije virus i od toga rikne, mada sa obzirom na to da vecinom mladje generacije nemaju srcane mane i druge probleme kao stariji ljudi to je mala verovatnoca sto je isto stvar i u nekim drugim zemljama sto nas dovodi opet u pitanje postojanja virusa ali onaj ko je zdrav i ko nema nikakvih drugih zdravstvenih problema tesko je da ce imati neki tezi oblik koji ce da ga kosta zivotaNigde nisam pomenuo starije ljude, vec broj preminulih osoba po godinama od 2010. do 2020. u Svedskoj. Broj je maltene isti svake godine, nema nista vise smrtnih slucajeva ove godine. A nemaju ove *****ske mere kao mi. To sam mislio.