Mantis Tobogan
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 31.03.2017.
- Poruka
- 5
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Pozdrav svima, kupujem laptop i znacila bi mi vasa pomoc i preporuka.
Treba mi prevashodno kao backup i koristio bih ga za standardnu svakodnevnu upotrebu net, excel, YouTube, etc.
Dakle ne za gejming, video editing, i slicne zahtevne operacije, nego samo za laganiju upotrebu.
Budzet mi je do 60,000din.
Bitno mi je da bude SSD, 15.6 incha, da nije previse bucan i da se ne greje previse ako je moguce, graficka mi je svakako nebitna posto ne planiram ni da igram igre niti bilo sta zahtevno u tom smislu.
Ova dva modela mi se cine kao dobra ponuda za sada, a HP mi deluje kao mozda bolji izbor za moje potrebe:
Hvala unapred na vasoj pomoci i savetu!
Treba mi prevashodno kao backup i koristio bih ga za standardnu svakodnevnu upotrebu net, excel, YouTube, etc.
Dakle ne za gejming, video editing, i slicne zahtevne operacije, nego samo za laganiju upotrebu.
Budzet mi je do 60,000din.
Bitno mi je da bude SSD, 15.6 incha, da nije previse bucan i da se ne greje previse ako je moguce, graficka mi je svakako nebitna posto ne planiram ni da igram igre niti bilo sta zahtevno u tom smislu.
Ova dva modela mi se cine kao dobra ponuda za sada, a HP mi deluje kao mozda bolji izbor za moje potrebe:
HP 15-db1120nm AMD Ryzen 3 3200U 12GB 512GB SSD FullHD (5AV28EA)
HP 15-db1120nm AMD Ryzen 3 3200U 12GB 512GB SSD FullHD (5AV28EA) Ekran 39.6 cm (15.6") diagonal FHD SVA anti-glare micro-edge WLED-backlit (1920 x 1080)...
www.bcgroup-online.com
Not Found
www.tehnomanija.rs
Hvala unapred na vasoj pomoci i savetu!