Promeni pastu,i padove ako treba.Sama karta ima lose hladjenje,blower..pa je i to po malo uzrocnik.Naravno zavisi koje kuciste imas,da li je dobro provetreno,i da li imas neke ventilatore u istom.
Promeni pastu,i padove ako treba.Sama karta ima lose hladjenje,blower..pa je i to po malo uzrocnik.Naravno zavisi koje kuciste imas,da li je dobro provetreno,i da li imas neke ventilatore u istom.
Tajm aut, sta si kupio? kakav cip?kupio sam cip
Tajm aut, sta si kupio? kakav cip?
Tajm aut, sta si kupio? kakav cip?
pa druze nisam kupio ja nego Majstor on je kupio cip reko mi posle da se greje 90 stepeni Kraljevo nema dobrih majsotra da bih to resilo problemTajm aut, sta si kupio? kakav cip?
Sad realno, da li si na nanosekundu pomislio da može da bude ispravna za taj novac?imam jos jedno pitanje imam 1070 kupio od drugara 20e kad ubacim racunar al nema efekta nit vrti kuler niti nista samo se ugasila od jednom
Mhm...prekuglavanje radi masa ljudi, kakva 3 coveka..
...u rerni. To nije prekuglavanje vec cisto kockanje.prekuglavanje radi masa ljudi, kakva 3 coveka..
Moraš kupiš još jedan prekidač kao na kućištu i staviš na 1070 to ti oko 10€ mora se pritisne u isto vreme da ne kugličiš opet bez veze pozdrav i srećnoimam jos jedno pitanje imam 1070 kupio od drugara 20e kad ubacim racunar al nema efekta nit vrti kuler niti nista samo se ugasila od jednom
Nisam mislio na rernu. Pravo odvajanje cipa i vracanje istog....u rerni. To nije prekuglavanje vec cisto kockanje.