Nov sam pa ne zamerite ako nešto nisam napisao pravilno ili nisam postavio pitanje kako treba.
Posedujem mašinu
Tb250-brc
6 x XFX 580 8 GB
2 x Chieftec ELP-700S
Mašina kopa već treću godinu.
Od pre mesec dana dešava se da se sama ugasi. U log listi nema obaveštenja zbog čega.
Po nekada se dešavalo da neće da se upali odmah. Vadio sam naponski kabal iz zida, bateriju sa ploče, palio preko džampera ... ali bezuspešno.
Upalila bi se kad ona hoće.
Malo pre ista stvar. Ista procedura paljenja i ništa. Sačekao sam nekih sat vremena i upalio mašinu. Kabal iz jednog od dva napajanja se bukvalno istopio. Vide se provodnici.
Detaljnim pregledom nisam video da je još nešto izgorelo.
Mene zanima da li je napajanje bilo pri kraju pa se ovo dešavalo ili je nešto drugo tu u pitanju.
Da li uzeti isto napajanje ili ...
Izvinite na dužoj objavi.
Hvala unapred
Posedujem mašinu
Tb250-brc
6 x XFX 580 8 GB
2 x Chieftec ELP-700S
Mašina kopa već treću godinu.
Od pre mesec dana dešava se da se sama ugasi. U log listi nema obaveštenja zbog čega.
Po nekada se dešavalo da neće da se upali odmah. Vadio sam naponski kabal iz zida, bateriju sa ploče, palio preko džampera ... ali bezuspešno.
Upalila bi se kad ona hoće.
Malo pre ista stvar. Ista procedura paljenja i ništa. Sačekao sam nekih sat vremena i upalio mašinu. Kabal iz jednog od dva napajanja se bukvalno istopio. Vide se provodnici.
Detaljnim pregledom nisam video da je još nešto izgorelo.
Mene zanima da li je napajanje bilo pri kraju pa se ovo dešavalo ili je nešto drugo tu u pitanju.
Da li uzeti isto napajanje ili ...
Izvinite na dužoj objavi.
Hvala unapred