illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.844
Moja konfiguracija
Hvala ays!Морам само да те упозорим да се припремиш са озбиљан финансијски удар по свом џепу због куповине ових кућишта.
х1000,х2000 су full tower
x500 mid tower
Ово би вероватно требало да буде као и х1000.
http://www.caseking.de/shop/catalog/Cases/Lian-Li/Lian-Li-Super-Case-X-Series:::29_88_10242.html
Можеш овде да видиш цене и да контактираш Гигатрон, преко њих поручиш неко од ових кућишта... у бити било које, које се продаје на caseking.de
Naravno da nisam pomislio da hoces da kazes da je takva kupovina bacanje para Nego samo hocu da kazem sta meni smeta kod klasicnih full i mid-tower kucista (bez obzira na brend).Пази, што се цена тиче, мораћеш да питаш људе из Гигатрона(HectorRuiz) колико би коштало неко од тих кућишта да поручиш преко њих, пошто они су једини који увозе артикле које продаје caseking.de(Богу хвала, бар неко).
Можда си ме погрешно разумео али ја нисам имао намеру да ти кажем да је куповина тих кућишта бацање пара, погтово што сам и сам, платио 250е за космос пре 2 године. Мени оно још увек обавља посао али и ја сам пикирам неко од Lian Li full tower кућишта... било ове из Х серије или неко друго.
Ако ништа друго за паре које дајеш, добијеш 101% квалитет.
Мислим да јесте ако занемаримо чињеницу да су и једно и друго веома, веома скупа кућишта.a sta mislite razlika u ceni izmedju x900 i x2000f, da li je opravdana