Kako si naporan jbt. Ali cinjenica je-ti NISI plattio NOVU grafiku duplo manje-novo i polovno nije isto.A i sad ima za 200 evra RX 580....NOVA.A ti nemoj nikome govoriti da laze jer je to nekulturno.
Kakve veze ima jel nova ili polovan?Kako si naporan jbt. Ali cinjenica je-ti NISI plattio NOVU grafiku duplo manje-novo i polovno nije isto.A i sad ima za 200 evra RX 580....NOVA.
Vidi...NEMOJ da mi pretis. Vidi se ko je nadmen-ne ja. Drugo-ti stvarno ili ne vidis dobroi ili ne znas da citas-to nije vredjanje to je cinjenica! Kartica IMA-po 250 evra na vise mesta NOVIH a negde sam video i za 200.u RADNJAMA.Kakve veze ima jel nova ili polovan?
A sada nemas novu da kupis ni za 200 ni za 300 ni za 500 jer ih je nemoguce naci. Bukvalno sada sve sto izadje na kp u roku od 10 min je rezervisano ili prodato.
Uostalom kakve veze ima jel kartica nova ili polovna ako isto kopaju?
I nemoj na meni da izvodis tu nadmenost kao sto to radis svima jer ja nisam svi, taj tvoj iritantan stav i nadmenost ostavi za neko drugo mesto, a ovde ako ne znas da komuniciras i da normalno pricas sa drugim clanovima zaobidji komunikaciju.
Video sam vec tvoje poruke i nema sa kime se nisi posvadjao i sa svima imas taj nadmeni stav.
Npr.:@fotoronin druze vidim da kazes da ima da se kupe ove RX kartice od 8GB za 200-300e, da li mozes molim te da mi kazes gde? JA sam nov u svemu ovome i pokusavam da sklopin neku konfiguraciju do 2000eura
Ti si decko ******, jel tebi to jasno? Gde ti vidis pretnju, ja kada budem pretio znaces a za sada samo jos uvek komuniciram sa tobom iz pristojnosti ali ako nastavis taj nadmen stav da koristis zavrsavamo svaku komunikaciju. Ja ne znam sta ovi moderatori rade i sto do sada nisi kaznjen za takav nacin pisanja?Vidi...NEMOJ da mi pretis. Vidi se ko je nadmen-ne ja. Drugo-ti stvarno ili ne vidis dobroi ili ne znas da citas-to nije vredjanje to je cinjenica! Kartica IMA-po 250 evra na vise mesta NOVIH a negde sam video i za 200.u RADNJAMA.
npr nema na stanjuNpr.:
Online prodaja Laptopova, Računara i komponenti | Monitor - Samo najbolje!
Asus Grafička kartica DUAL-RX580-O8G (tehnomanija.rs)
Vidjao sam i za 200...Ali cinjenica je-izgleda da se brzo proda.
"nedostupno" i "nema na stanju"Npr.:
Online prodaja Laptopova, Računara i komponenti | Monitor - Samo najbolje!
Asus Grafička kartica DUAL-RX580-O8G (tehnomanija.rs)
Vidjao sam i za 200...Ali cinjenica je-izgleda da se brzo proda.
Sta je OK? IZredjas na PP najstrasnije i sad je sve OK? Pa vidi....Necu da se spustam na tvoj nivo.Necu se vise ponavljati, dete skloni se od mene i sve je ok
Jesi ti retardiran ili sta? Pominjes mi porodicu i kao ocekujes da smo dobri. Ali nismo ti i ja cuvali ovce zajedno pa da mozes tako da se ponasas! Uvatio si se necega a znas da nisi u pravu i ti idalje teras svoj nadmen stav.Sta je OK? IZredjas na PP najstrasnije i sad je sve OK? Pa vidi....Necu da se spustam na tvoj nivo.
Ne da cooliras nego ima da stojis u stavu mirno.I ja treba da cooliram na ovo jel? Da li ce ovo neko da sankcionise? Ja se nadam da hoce.
Kada vec gledas onda pogledaj istoriju poruka od doticnog coveka kako se ponasa i da sa svima prica sa nadmenim stavom, nema ga neko vreme onda dodje posvadja se sa nekim i ode i opet ga nema i opet kada dodje bude par dana tu dok se sa nekim ne posvadja.Samo vas posmatram i koliko se meni čini, počeće da pljušte poeni i opomene...