Vukotaz
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 17.05.2020.
- Poruka
- 46
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
Pozdrav. Kupio sam nove delove za novi pc pre nekoliko dana. Sastavio sam pc i kada sam igrao neke igrice primetio sam zujanje koje je toliko jako da usi probija. Kao robotska musica ili ti Coil Whine. E sad to zujanje mi dolazi u slusalicama i mikrofonu . Nisam primetio da se cuje na hardveru. Zujanje je jako sa novom grafickom od 8gb a kada ubacim staru graficku od 1gb zujanje je dosta tise jedva se cuje ali i dalje zuji na slusalicama i mikrofonu . Zuji kada pomeram misa u igrici i menja se pitch. Zakljucio sam da sto vise struje vuce graficka vise zuji. Ta stara graficka nije zujala ranije na starom pc-u sto realno gledano graficka nije problem. Mislim da je napajanje ili maticnu ali nisam u potpunosti siguran. I jos jedna stvar da li je normalno da nova graficka radi na 100% loadu kada ugram kanter ima 400fps. Izvadio sam je bila je poprilicno topla ali nisam merio temperature. Sada koristim staru dok ne resim ovo. Nemam prilike da isprobam kod nekog neki hardverski deo jer svi prijatelji imaju lose racunare.
Pitanje : Zbog cega zuji? Koji je hardver problem? Da li je normalno da graficka radi u 100% loadu u csgo?
Moje komponente:
Maticna: MSI B450 Tomahawk Max DDR4
Procesor: Amd Ryzen 5 3600
Graficka: MSI RX 570 8GB OC Armored
Ram: Corsair Vengeance 2x8GB 3200mhz DDR4
Napajanje: Raidmax Scorpio 1000w
M.2 SSD: Kingston 500gb
Hard disk: Toshiba 3TB
Ne pitajte me za napajanje drugog nije bilo zbog nestasice u radnjama pa sam ga dobi ona popustu.Hvala ako pomognete
Послато са SM-A600FN помоћу Тапатока
Pitanje : Zbog cega zuji? Koji je hardver problem? Da li je normalno da graficka radi u 100% loadu u csgo?
Moje komponente:
Maticna: MSI B450 Tomahawk Max DDR4
Procesor: Amd Ryzen 5 3600
Graficka: MSI RX 570 8GB OC Armored
Ram: Corsair Vengeance 2x8GB 3200mhz DDR4
Napajanje: Raidmax Scorpio 1000w
M.2 SSD: Kingston 500gb
Hard disk: Toshiba 3TB
Ne pitajte me za napajanje drugog nije bilo zbog nestasice u radnjama pa sam ga dobi ona popustu.Hvala ako pomognete
Послато са SM-A600FN помоћу Тапатока