Slobodno uzmi adapter,savet uzmi drugi monitor imas jeftinih monitora a kvalitetnih.Pozdrav, da li mogu da koristim ovaj adapter je mi sadasnji monitor nema Hdmi prikljucak Dok ne skupim za novi, nasao Sam u viphouseu adapter za 900rsd, postoji li mogucnost da osteti graficku?
ali covek nije kupio jeftinu grafickuSlobodno uzmi adapter,savet uzmi drugi monitor imas jeftinih monitora a kvalitetnih.
Neka uzme sta hoce,monitore ima da bira danas kakve hoce.ali covek nije kupio jeftinu graficku
Da bi grafa bila veoma future-proof.Nikad mi nece biti jasno da ljudi pre menjaju graficku nego monitor. Evo drugar kupio RX5700XT i igra se sa njom na Samsung T220 monitoru u rezoluciji 1680x1050, mislim LOL
Ne znam sto ti ne bi bilo jasno, nakon dugo vremena uzimam konfiguraciju, skupio sam pare za pc, nakon toga sledeca investicija mi je dobar monitor.. Ne mogu da uzmem Dell Ultrasharp a on mi je idealan za on ocime se bavim.. Gledam da premostim do tada sa monitorom koji vec imam, mislim da je pametnija opcija kupiti dobru graficku i skupiti za monitor nego uzeti graficku od 30 000 i kupiti monitor od 30 000Nikad mi nece biti jasno da ljudi pre menjaju graficku nego monitor. Evo drugar kupio RX5700XT i igra se sa njom na Samsung T220 monitoru u rezoluciji 1680x1050, mislim LOL