braskejovan
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 20.12.2020.
- Poruka
- 54
- Rezultat reagovanja
- 6
Moja konfiguracija
Pozdrav svima na forumu.
Hteo bih da odradim jedan upgrade, odnosno da kupim polovnu graficku, planirao bi sa njom da sadasnji komp koristim za igranje igrica srednje klase (GTA V, Bf 4, Fortnite, CS:GO)
Graficku koju bi uzeo bi bila neka od ovih, polovnih naravno (R9 270,Gtx 750 ti,HD 7850, R9 380, sve su starije po par godina, pa na koju naletim na KP)jer bi se slagale sa mojim procesorom
Da li bi se isplatio upgrade na ovoj konfiguraciji koju sada posedujem:
Procesor: AMD fx 4300 3.8ghz
Maticna ploca: ASRock 960 gm-vgs3 fx
RAM: Kingston 4gb ddr3 1600mHz
Graficka kartica: Nvidia gt 420 2gb ddr3
Dodao bih i 4gb rama
Da li mi se isplati ovo sto sam planirao, novi komp ne bi uzimao ako ne bi bila jedina krajnja opcija, posto smatram da ovaj idalje moze da gura.
Hteo bih da odradim jedan upgrade, odnosno da kupim polovnu graficku, planirao bi sa njom da sadasnji komp koristim za igranje igrica srednje klase (GTA V, Bf 4, Fortnite, CS:GO)
Graficku koju bi uzeo bi bila neka od ovih, polovnih naravno (R9 270,Gtx 750 ti,HD 7850, R9 380, sve su starije po par godina, pa na koju naletim na KP)jer bi se slagale sa mojim procesorom
Da li bi se isplatio upgrade na ovoj konfiguraciji koju sada posedujem:
Procesor: AMD fx 4300 3.8ghz
Maticna ploca: ASRock 960 gm-vgs3 fx
RAM: Kingston 4gb ddr3 1600mHz
Graficka kartica: Nvidia gt 420 2gb ddr3
Dodao bih i 4gb rama
Da li mi se isplati ovo sto sam planirao, novi komp ne bi uzimao ako ne bi bila jedina krajnja opcija, posto smatram da ovaj idalje moze da gura.