Zdravo, skoro sam kupio novi prebuilt komp u gigatronu. Bili su popusti za black friday i komp je bio na popustu sa 85,000 na 65,000. Specifikacije kompa su: Ryzen 5 2600, ROX STRIX RX 570 8gb, HyperX 16gb (2x8gb) 3200mhz i 480gb ssd bez hdd-a. Napajanje nisam siguran koje je ali mislim da je neko ig-max ali znam da ima 600w. Kada sam trazio komp i nasao ovaj svidelo mi se sve sem napajanja i ipak sam odlucio da ga uzmem. I pogodite sta, poblem sa napajanjem... Kada igram nesto kao NFS heat, GTA V ili nesto slicno cuje se zujanje iz napajanja. Citao sam po netu i saznao da se zove coil whine. Neki ljudi kazu da je 100% bezopasno, dok neki kazu da im je napajanje crklo nakon nekoliko dana... Sada ja ne znam kome da verujem pa rekoh da se javim ovde. Komp je nov pa sam malo zabrinut. Imam 3 godine garanciju na svim delovima inace, pa ne znam da li da uznem drugo napajanje ili samo da vidim ovo preko garancije... Najcudnije je to sto se ne javi odma nego nakon 5/10min igranja i nestane cim alt tabujem i javi se cim se vratim u igicu.