Da... Ja mislim da mi nude sad i S20 ne bih ga uzeo zbog Exynos, jer sam cuo da je krs. Da mnogo bolje obavlja sve (Snapdragon)Pa zato što ti u 10+ imaš Exynos, a u S10 Lite je SD.
Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk
A boga mi i po ceni.А71 нема шта да тражи поред с10 лајта.
Imaš Mi 10 Pro po ceni Mi 10?Uh dobro je i ovo, ali mi se ne svidja bas kamera... Eh da i to bih bilo fino kada bih je imao (dobru kameru)
Edit: Ovi su mi modeli zapali za oko u tom cenovonom rangu u Telenoru
Edit2: dodao i realme 6 pro na listu i on mi se svidja hahahaha. Ovde samo da biras
Da samo ne znam kakoImaš Mi 10 Pro po ceni Mi 10?
Meni vise pije vodu to što kaze @GulftownSlobodno uzmi telefon sa Exynos čipom i ne sekiraj se na te bustovane priče.
SD jeste efikasniji, ali treba da znaš da su to najbolji ćipovi današnjice i to nećeš osećati.
Lično posedujem već godinu dana S10e i nikada ga ne bih zamenio za A71, S10Lite, Xiaomi...
Mašina je bomba po svakom pitanju.
Kamere, ekran, performanse, izrada, softver...
Da ne dužim...
Sa modelima poput Lite, Honor, Xiaomi....
Dobićeš dobar čipset i samo deo onoga što nudi punokrvni Galaxy S.
Evo pregreva mi fon dok ovo pišem...
Nebuloza i mrtvi marketing
Slazem se... Al sta ja znamGledati telefon sad a kupiti ga na prolece je totalna glupost.
Videćemo... Možda neki jos izbace telefon, pa neki pojeftini itd...Javi se na proleće. Ko zna šta tada bude.
To da, nisam ni mislio na od 500, nego na neke modele od 300€ nprPa telefoni sa 500 neće pasti ba 200, to sigurno.
Neće... Samo ću se ja usrati do prolećaKako je tečo srezao harač do proleća će ti budžet biti 20€.
Sad sam skapirao neštoUpdate oko svega ovoga: Pricao sam malo pre sam tecom koji finasira projekat preko video calla
Budzet je naglo opao na 200€
Kupovina ce biti verovatno obavljena u proleća, osim ako ja to ne ublazim
Ja sam gledao najvise oko Xiaomi Redmi Note 9
Da li je to dobra varijanta ili nesto drugo?
Btw dok sam pricao sa njim ovo nisam provalio a izgleda odlicno [ slike u prilogu] - edit: place mi se sto mu ovo nisam predocio