Jesam... Ovi brojevi u zagradi ne znam sta znače? Tabovi nisu sigurno jer su u oba browsera otvorena 4 ista taba sa istim sadržajempa imas vide tabova u chrome, jesi siguran da je isti sadrzaj?
znace koliko procesa ima otvoreno za to sto pise...U firefoxu je uglavnom 1 taj broj jedan tab.Jesam... Ovi brojevi u zagradi ne znam sta znače? Tabovi nisu sigurno jer su u oba browsera otvorena 4 ista taba sa istim sadržajem
To znam, zato i forsiram više Firefox Ali izgleda da on forsira RAM Ne smeta, nema problema ali da je razlika ovolika... Čitao sam negde da je tako samo za nekoliko tabova (4 ili 5) i da recimo kada bi u chrome otvorio recimo 10 tabova i u firefox isto da bi mozilla bila dosta bolja. Kazu da je za huge load firefox dosta bolji i da je tu ta razlika... Sad cu da probam pa editujem ovaj postznace koliko procesa ima otvoreno za to sto pise...U firefoxu je uglavnom 1 taj broj jedan tab.
Firefox inace radi neke stvari suprotno od hroma. Recimo, krije tvoje podatke po default, dok ih hrom salje na sve strane, posto je google data collection company.
Treba mi za školu...uninstaliraj ga...
Što? Smeta ti? Jednostavno zaobiđi ako ti smeta...zar je moguce da u 2020. godini gledamo koliko rama zauzima browser?
A sta sve tacno brise Debloater bese?Debloater
mislis App Store-a?jel neko mozda kupovao app preko apple stora? treba mi par njih
Windows menjaj za svaki slucajAko se secate, pre par nedelja su me napali hakleri, promenio sam lozinku, stavio duplu potvrdu lozinke po savetu @</Miki> (hvala ti na ovome) i nista se nije desavalo do juce, stigao mi je mejl od rockstara da je promenjena email adresa za socialclub, i to sam uspeo da vratim, i sad mi je pre koji minut stigla ova poruka od googla, rekao bih da se opet nesto desava, sta mi je ciniti?
Pogledajte prilog 38261
Jos jedna divna vest, i yt nalog mi je obrisan -___-