Pozdrav svima, sklapam pc i ostalo mi je samo da odaberem cpu kuler i kuciste. Vec nekoliko dana razmisljam koje komponente da odaberem pa bih bio zahvalan svakom ko bi mi pomogao u izboru. Kao sto u naslovu pise razmisljam se izmedju be Quiet! Dark Rock Pro 4 i Noctua NH-U12S chromax.black kulera. Kucista koja su u opticaju su Fractal Design Meshify C i Corsair ICUE 220T RGB. Znam da su i jedan i drugi kuler odlicni, ali mi velicina igra ulogu jer ako bih uzeo Dark Rock Pro 4 morao bih uzeti i Fractal kuciste zato sto u Corsair ne moze da stane, dok Noctua NH-U12S moze u Corsair.
E sad, zbog cena i nabavke mogu da uzmem Fractal Design Meshify C + be Quiet! Dark Rock Pro 4 ili Corsair ICUE 220T RGB + Noctua NH-U12S. Koju kombinaciju bi mi vi preporucili i zbog cega? CPU je Ryzen 9 3900x.
E sad, zbog cena i nabavke mogu da uzmem Fractal Design Meshify C + be Quiet! Dark Rock Pro 4 ili Corsair ICUE 220T RGB + Noctua NH-U12S. Koju kombinaciju bi mi vi preporucili i zbog cega? CPU je Ryzen 9 3900x.